6. Ağır Vasıta, Treyler Zirvesi 22 Şubat yapılacak

6. Ağır Vasıta, Treyler Zirvesi 22 Şubat yapılacak

Treyler Sanayicileri Derneği (TREDER) tarafından düzenlenen ve bu yıl 6.’sı gerçekleştirilecek Ağır Vasıta, Treyler Zirvesi 22 Şubat’ta “Geleceğin Treyleri, Türkiye’de Treyler Üretiminin Geleceği” ana başlığıyla yapılacak.

Türkiye treyler sektörü yıllık 60 bin adetlik treyler üretimi ile Avrupa'nın ikinci büyük üretecisi konumunda bulunuyor. Cumhuriyetin 100. yılında 60 bin adet treyler üretimini geçen sektörün hedefi 100 bin adetlik treyler üretimine ulaşmak. 

Treyler Sanayicileri Derneği (TREDER), tarafından bu yıl 6.'sı düzenlenen Ağır Vasıta, Treyler Zirvesi'nde treyler sektörünün yanısıra çekici, kamyon ve üstyapı sektörleri ele alınacak. Zirve'nin bu yılki ana teması ‘Geleceğin Treyleri, Türkiye’de Treyler Üretiminin Geleceği’ olarak belirlendi. 

Zirve'ye birçok önemli marka sponsor olarak destek veriyor. Altın Sponsorlar; BPW, Cloos, dyo, İntermobil, Nevpa, Prometeon, Sampa, Saf Holland. Gümüş Sponsor; Atik, Aspöck, BASF, GOS, Hobi, MTD, Neva Orman, Betek-Nippon, Sanel. Bronz Sponsor; Gümaş Jost, Knorr-Bremse, LID, Matrix Shipping, Mobilite.

Ağır Vasıta, Treyler Zirvesi ile ilgili TREDER Başkanı Yalçın Şentürk şunları söyledi: "Zirve tüm sektör ve paydaşlarının ufkunu açmaktadır. Türkiye; Avrupa, Afrika, Orta Doğu’nun en önemli treyler üretim merkezi haline geldi. Bu başarıda herkesin büyük emeği var. Ancak daha yakalamamız gereken hedeflerimiz var. 2024 yılı kolay bir yıl olmayacak. Birbirimizden aldığımız güçle, inşallah üretim çarklarını, tekerlekleri döndürmeye devam ederiz. Ağır Vasıta, Treyler Zirvesi, bu sektörün en önemli organizasyonu ve platformu haline geldi. Her geçen yıl üstüne koyarak ilerliyoruz. Bu yılki zirvenin yine sektöre yol göstereceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Etiketler :