Elektrikli forklift RX 20 Türkiye pazarında

Elektrikli forklift RX 20 Türkiye pazarında

STILL-ARSER, en çok satan elektrikli forklift modeli RX 20’nin lansmanını Almanya’nın ardından 15-18 Mart tarihleri arasında İstanbul TÜYAP’ta WIN EURASIA 2018 Fuarı’nda gerçekleştirdi. Alman STILL ve Arkas Holding şirketlerinden ARSER ortaklığında faaliyet gösteren STILL-ARSER, başarısını satışlarıyla kanıtlayan RX 20’yi modernize ederek Almanya’nın ardından Türkiye pazarında da satışa sundu. Yapılan iyileştirmelerle ürün; kompakt, ergonomik ve hassas yapısının yanı sıra performansıyla da dikkat çekici hal

Yeni RX 20’nin Türkiye lansmanının yapıldığı WIN EURASIA Fuarı’nda ürün hakkında bilgi veren STILL-ARSER Türkiye Genel Müdürü Mustafa Çiper, “STILL-ARSER olarak yüzde 20 pazar payı ile Türkiye’de sektör lideriyiz" dedi.

RX sınıfı forkliftleri, yenilenerek şubat ayı sonunda Almanya’da tanıtıldı. Türkiye pazarında da satışa sunulacak olan bu araçları ilk kez bu fuarda tanıtıyoruz” sözleriyle fuara katılımın önemine değindi. STILL-ARSER lansmanda ayrıca RX 20’nin birebir tasarlanan simülasyonu ile katılımcılar ürünün performansını ilk elden deneyimleme şansı yakaladılar.

Yeni RX 20 ailesi, üç ve dört tekerlekli iki opsiyon ile müşterilere sunuluyor. 500 mm’lik ağırlık merkeziyle 1.4 tondan 2 tona kadar olan yükler için tasarlanan modeller, ideal iç ve dış mekân kullanımıyla öne çıkıyor. Ayrıca saatte maksimum 20 kilometre hız ile nakliyede pratiklik ve kolaylık sağlıyor. RX 20, paletleri yüksek raflarda istiflerken kendi kapasitesini de kanıtlıyor. Örneğin, RX 20-16L; 1.6 tonluk bir yükü 0.53 m/s’lik maksimum kaldırma hızı ile 7.870 mm’ye yerleştirebiliyor. Yüksek taşıma performansının gerekli olduğu her yere uyum gösteren RX 20 ailesi; lojistik, otomotiv, kimya, kauçuk ve plastik endüstrileriyle gıda perakendeciliğinin de aralarında bulunduğu 2-3 vardiyalı işletmelerde konforlu kullanım sağlıyor. Dar koridorlarda rahat hareket imkânına sahip yeni tasarım RX 20’ler, kamyon ve koynerlerin yüklenmesinde, raflara istifleme yapılmasında ve blok depolamada tercih ediliyor.

Etiketler :