Mercedes-Benz Türk’e, Sosyal Medya Ödülü

Mercedes-Benz Türk’e, Sosyal Medya Ödülü

Mercedes-Benz Türk, Marketing Türkiye ve BoomSonar işbirliği ile düzenlenen “Sosyal Medya Ödülleri Türkiye” yarışmasında Otomotiv Üreticileri kategorisinde altın ödül kazandı.

Mercedes-Benz Türk, Türkiye’nin en kapsamlı sosyal medya yarışması olan Sosyal Medya Ödülleri (Social Media Awards) Türkiye’de büyük ödüle layık görüldü. 26 Nisan’da Raffles İstanbul’da düzenlenen Sosyal Medya Ödülleri’nde Mercedes-Benz Türk, Otomotiv Üreticileri kategorisinde altın ödülün sahibi oldu.

BoomSonar’ın 1 Mart 2017 ve 1 Mart 2018 tarihleri arasını kapsayan “Sosyal Medya Marka Endeksi” araştırmasında en başarılı işler ve marka ekipleri; uzman juri üyeleri ve çeşitli analizler tarafından belirlendi. Marka ve ajansların sosyal medya performanslarını objektif verilere dayalı olarak ölçen Sosyal Medya Ödülleri Türkiye yarışmasında Veri Analizi Ödülleri Otomotiv Üreticileri kategorisinde Mercedes-Benz Türk, Türkiye’de gerçekleştirdiği sosyal medya çalışmalarıyla bu alanda en yüksek etkileşime sahip marka oldu ve büyük ödülü almaya hak kazandı.

Mercedes-Benz Türk tarafından yönetilen sosyal medya hesapları, dört farklı sosyal medya hesabının toplamında otomobil üreticileri kategorisinde en çok etkileşim oranına sahip marka olarak seçildi. Mercedes-Benz Türk’ün güncel olarak Facebook hesabında 2 milyon, Instagram hesabında 270 bin, Twitter hesabında 330 bin, Youtube hesabında ise 45 bini aşan takipçisi mevcut. Mercedes-Benz Türk’ün sosyal medya kanallarında, yayın hayatına başladığı günden bu yana birbirinden farklı, ilgi çekici ve her biri kendi içinde bir sanat eseri olmaya aday modellerin görselleri ve videoları paylaşılmaya devam ediliyor.

Türkiye ve BoomSonar işbirliği ile düzenlenen Sosyal Medya Ödülleri Türkiye’de, alışveriş, ev ve yaşam, eğitim, eğlence ve yaşam, enerji, finans, giyim, hızlı tüketim, kültür ve sanat, kurumsal, otomotiv, servis ve platformlar, sağlık, seyahat, teknoloji, hizmetler ve yapı kategorilerinde ödüller veriliyor.

Etiketler :