Petrol Ofisi, 9. Türkiye Enerji Zirvesi’nde yerini aldı

Petrol Ofisi, 9. Türkiye Enerji Zirvesi’nde yerini aldı

Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, ulusal ve uluslararası katılımcıları ile sektörün tüm taraflarını ve yetkin isimlerini bir araya getiren organizasyonun önemine dikkat çekti. Zirve kapsamında düzenlenen Enerjide Sosyal Sorumluluk Ödülleri’nde, Petrol Ofisi Sektör Ödülü’ne layık görüldü.

9. Türkiye Enerji Zirvesi ve ERRA (Enerji Düzenleyicileri Bölgesel Birliği) 17. Enerji Yatırım ve Düzenleme Konferansı, 9-10 Ekim 2018 tarihleri arasında, Antalya’da gerçekleşti. Türkiye akaryakıt ile madeni yağlar ve kimyasallar pazarlarının lideri Petrol Ofisi’nin geleneksel desteği ve katılımıyla gerçekleşen zirve, enerji sektörünün buluşma platformu oldu. Enerji sektörünün iki gün boyunca nabzının attığı zirve, ERRA Yönetim Kurulu Başkanı Mart Ots, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz, konuk ülke bakanları ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in konuşmalarıyla açıldı.

Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper ile birlikte tüm direktörlerden oluşan üst yönetimin de katıldığı bu önemli enerji platformunda; sektörün önde gelen 60’a yakın ismi, 17 farklı oturumda enerji sektörünü tüm yönleriyle ele aldı. Enerjinin bu önemli buluşmasında, lider Petrol Ofisi geleneksel olarak hem desteği hem de standı ile yer aldı.

“TÜRKİYE’NİN EN ETKİN ENERJİ SEKTÖRÜ ORGANİZASYONLARINDAN BİRİSİ”

Organizasyonun gerek ulusal gerekse uluslararası boyutuna ve önemine vurgu yapan Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, “Türkiye Enerji Zirvesi, ülkemizde düzenlenen en önemli enerji organizasyonlarından birisi. Ulusal ve uluslararası alanda sektörün tüm taraflarını, en önemli isimlerini bir araya getiren ve enerjiyi tüm alanları ile ele alan bu platformda, çok önemli rasyonel sonuçlar, kazanımlar elde ediliyor. Böylesine önemli bir platformda yer almayı ve katkıda bulunmayı, bir sorumluluk olarak addediyoruz” şeklinde konuştu.

Petrol Ofisi, 9. Türkiye Enerji Zirvesi’nde ödül de aldı. Petrol Ofisi, Türkiye futbolunun altyapısına destek verdiği Altınordu yol arkadaşlığı ile zirve kapsamında düzenlenen Enerjide Sosyal Sorumluluk Ödülleri’nde, Sektör Ödülü’ne layık görüldü.

Etiketler :