Shell Madeni Yağlar, İşin Ustaları’yla buluşmaya devam ediyor

Shell Madeni Yağlar, İşin Ustaları’yla buluşmaya devam ediyor

Shell’in binek araç motor yağı Shell Helix ve ağır hizmet dizel motor yağı Shell Rimula, özel servis ustalarıyla buluşuyor. Eğitim ekibi yıl boyunca farklı şehirlerde ustalara motor eğitimi veriyor ve doğru motor yağı seçiminin önemini anlatıyor.

SHELL Helix ile İşin Ustaları Buluşuyor toplantıları, Adana, Gaziantep, Mersin, Konya, Kayseri, Balıkesir, Elazığ, Malatya, Diyarbakır, Sakarya, İstanbul, İzmir, Bursa, Kocaeli, Ankara, Eskişehir, Samsun ve Trabzon olmak üzere toplam 18 ilde gerçekleştirilecek.

Shell Rimula ile İşin Ustaları Buluşuyor toplantıları ise Samsun, Ankara, Kütahya, Bolu, Adana, Mersin, Gaziantep, Hatay, Şanlıurfa, Mardin, Konya, Kayseri, İzmir, Bursa, İstanbul ve Balıkesir’de olmak üzere toplam 16 ilde gerçekleştirilecek. Shell & Turcas, Shell Helix ve Shell Rimula sponsorluklarında özel servis ustalarını buluşturuyor. Otomobil ve ağır vasıta sahiplerinin motor yağı tercihlerinde önemli rol oynayan ustaların bir araya geldiği toplantılarda hem motor eğitimi veriliyor hem doğru yağ seçiminin araç performansı üzerindeki etkileri anlatılıyor.

Shell & Turcas Madeni Yağlar Genel Müdürü Seyfettin Uzunçakmak, düzenledikleri toplantılarda ustalarla sektördeki gelişmeleri ve yenilikleri paylaştıklarını ifade etti: “Madeni yağ alanındaki yetkinliğimizi, sahadaki en önemli elçilerimiz olan ustalara bir kez daha aktarma şansı bulduğumuz için mutluyuz. Binek araçlar için ürettiğimiz Shell Helix motor yağımız, yeni nesil araç motorlarının dayanıklılığını artıran ve bu sayede motorun ömrünü uzatan yardımcı aktif temizleme özelliğine sahip. Shell Helix motor yağı, araç özelliklerine göre yüzde 3’e kadar yakıt tasarrufu da sağlamaya yardımcı oluyor. Ağır hizmet dizel motor yağımız Shell Rimula da hem yakıt tasarrufuna etkisi hem de araç performansına katkısı ile öne çıkıyor.  Ustalarımızın motor yağı konusundaki uzmanlığının ve tercihinin, madeni yağ pazarı için taşıdığı önemi farkındayız ve bu nedenle pazarlama alanında da faaliyetlerimize devam ediyoruz."

Etiketler :