İDO’dan hafta sonu fırsatı!

İDO’dan hafta sonu fırsatı!

İDO, yakın rotalarla gezilebilecek mekanları, kültür sanat aktivitelerini, yeme içme ve yaşam önerilerini yeni platformu bihaftasonumvar.com’da biraraya getirdi.

İDO, keyifli yolculuk deneyimini çok daha renkli ve eğlenceli hale getirmek için yepyeni bir platformu hayata geçirdi. İDO’nun, hafta sonunu doyasıya değerlendirmek isteyenler için oluşturduğu “bihaftasonumvar.com” birbirinden renkli ve eğlenceli önerileri meraklıları için derliyor.

Ziyaretçiler platformda, yakın rotalarda kolayca ulaşılabilecek yerleri, yeme içme, kültür sanat ve yaşam aktivitelerini takip edebiliyor; E-bilet numarası veya iç hatlar için özel oluşturulan indirim kodları sayesinde çeşitli indirim ve kampanyalardan yararlanabiliyor.

Çoğunlukla 25-34 yaş arası gençlerin tercih ettiği platformda en fazla görüntülenen sayfa Mudanya Trilye evleri. Ancak platform, Bursa’nın tarihi mekanlarından, İzmir’in sakin kasabası Sığacık’a; Bozcaada’da düzenlenen festivallerden İstanbul’un incisi semtlerin hikayelerine kadar zengin bir içerik sunuyor. 

İDO’nun yeni platformu ile ilgili bilgi aktaran İDO Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Hande Ergünlü  şirketin bu  yıl kutladığı 30’uncu yılı ile birlikte dijital bir dönüşüm başlattığını, bihaftasonumvar.com’un da bu dijital dönüşümün bir ayağı olduğunu söyledi. Ergünlü sözlerine şöyle devam etti: “Uzun zamandır, Türkiye’de daha önce yapılmamış, büyük bir dijital projenin üzerinde çalışıyoruz. Yakın zamanda tüm detayları ile misafirlerimizin kullanımına sunacağımız bu büyük projenin bir parçası da bihaftasonumvar.com’dur. Bu platform, önümüzdeki dönemde İDO’nun hayata geçireceği mobil uygulamaya da entegre edilerek çok daha geniş kitlelere ulaşacaktır.

Etiketler :