10 adet ADR’li yakıt tankeri aldı, filosundaki araç sayısını 50’ye çıkarttı

10 adet ADR’li yakıt tankeri aldı, filosundaki araç sayısını 50’ye çıkarttı

Tırsan Treyler, akaryakıt, madeni yağ ve LPG taşımacılığı hizmeti veren BPET firmasınında çözüm ortağı oldu. Tırsan Adapazarı fabrikasında yapılan teslimat töreninde, BPET Yönetim Kurulu Başkanı M. Selahattin Balkan, ADR standartlarının sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da uygulanmasında öncü firma olduğu için Tırsan’ı tercih ettiklerinin altını çizdi.

Akaryakıt dağıtım firmalarının ilk tercihi olan Kässbohrer, BPET’in filosuna da giriş yaptı. 10 adet Kässbohrer STB 39 Akaryakıt Tankeri, Tırsan Adapazarı fabrikasında yapılan törenle telim edildi. Törene; Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, BPET Yönetim Kurulu Başkanı M. Selahattin Balkan, Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çimen, Lojistik Müdürü Ertan Arsal, Lojistik Sorumlusu Sadrettin Kayan, DAF-TIRSAN Satış Müdürü Ertuğrul Erkoç, Tırsan Bayi Satış Yöneticisi Osman Keleş ve DAF-TIRSAN Satış Temsilcisi Ömer Tuğlu katıldı.

BPET Yönetim Kurulu Başkanı M. Selahattin Balkan, teslimat töreninde yaptığı konuşmada, filolarındaki araçların en son teknolojik donanıma sahip olduğunu ve enerji sektörünün tüm gereksinimlerini karşılayacak nitelikte olduğun söyledi. “ADR mevzuatına uygun 13 adet çekici ve 13 adet tanker yatırımı yaptık” diyen Balkan, “Satın aldığımız bu araçlarla birlikte araç filomuzu 50 adede çıkarmış olduk. Tırsan Türkiye’de ADR mevzuatı konusunda kendini ispatlamış bir marka dolayısı ile Kässbohrer markası ile üretmiş olduğu tankerlerin de verdiği güven tercihimizde belirleyici oldu. Şirket olarak önceliğimiz her zaman kalite olmuştur. ADR standartlarını Türkiye’de ve Avrupa’da en iyi uygulayan firma olduğu için Tırsan’ı tercih ettik” diye konuştu.

M. Selahattin Balkan, Türkiye çapında 9 bölgede depo ve irtibat ofislerinin olduğunu belirterek bunların; Mersin, Kırıkkale, Antalya, Samsun, İzmir, Kocaeli, Batman,  Tekirdağ ve Giresun’da bulunduğunu da söyledi. 

Etiketler :