10 adet Krone Mega Liner aldı, filosundaki treyler sayısını 43’e çıkarttı

10 adet Krone Mega Liner aldı, filosundaki treyler sayısını 43’e çıkarttı

Kardeşler Uluslararası Taşımacılık Krone’nin bu uzun ömürlü modelini tercih etti. Firma ortaklarından Ayhan Özdemirtaş, “Sağlamlığına ve dayanıklılığına güvendiğimiz Mega Liner, Krone’nin kaliteli hizmet anlayışıyla birleştiğinde bizim için çok faydalı olacaktır” dedi.

Krone, Kardeşler Uluslararası Taşımacılık’a 10 adet Mega Liner teslim etti. Kardeşler Uluslararası Taşımacılık, Krone’den aldığı Mega Liner treylerler birlikte filosundaki treyler sayısını 43 adede çıkarttı. İzmir/Tire’deki Krone fabrikasında gerçekleştirilen teslimat törenine Krone Ticari Araçlar CEO’su Rıza Akgün, Kardeşler Uluslararası Taşımacılık firma ortaklarından Ayhan Özdemirtaş ve Metin Özdemirtaş ve Krone Satış Yöneticilerinden Erkan Şenyurt katıldı.

RIZA AKGÜN: “ALMANYA’DAKİ ÜRETİM STANDARDINI VE KALİTESİNİ TİRE FABRİKAMIZDA DA YAKALADIK”

Kardeşler Uluslararası Taşımacılık ile yaptıkları işbirliği dolayısıyla çok memnun olduğunu ifade eden Krone Ticari Araçlar CEO’su Rıza Akgün, “Almanya’daki üretim standardını ve kalitesini Tire fabrikamızda da yakaladık. Hatta gurur duyarak söylemeliyim ki burada daha modern bir tesisimiz var. Müşterilerin her türlü ihtiyacına yönelik üretebildiğimiz Mega Liner versiyonumuzda 445/45/19,5” ebatlı lastik kullanılıyor. Ürünümüz 2.90 – 3.05 metre yüksekliklerinde Code XL sertifikasına sahip ve kullanıcısına 102 m3’e kadar taşıma hacmi sağlıyor. Bu bağlamda Kardeşler Uluslararası Taşımacılık firmasına Krone markasına olan inançları için teşekkür ediyor, gelecekte de kendileriyle çalışmaktan memnuniyet duyacağımı belirtmek istiyorum” dedi.

METİN ÖZDEMİRAŞ: ““FİLOMUZA İLK DEFA KRONE MARKA TREYLER EKLİYORUZ”

Kardeşler Uluslararası Taşımacılık Firma Ortağı Metin Özdemiraş da, “Filomuza ilk defa Krone marka treyler ekliyoruz. Bunun en önemli sebebi uzun ömürlü ve dayanıklı bir ürün olması. Burada son derece modern bir tesiste üretim gerçekleştiriyorlar ve satış sonrası hizmetleri her geçen gün daha kaliteli ve ulaşılabilir hale getiriyorlar. Bu sebeplerle biz de filomuza Krone Mega Liner ekledik” diye konuştu. 

Etiketler :