10 lojistik firması yarıştı, 6 milyon ton gübreyi o taşıyacak

10 lojistik firması yarıştı, 6 milyon ton gübreyi o taşıyacak

Etis Lojistik, Türkiye’nin en büyük ve en yaygın lojistik operasyonlarından GÜBRETAŞ’ın yaklaşık 6 milyon tonluk gübre taşıma ihalesini 2. kez kazanarak sözleşmesini yeniledi.

Ulusal lojistik pazarının yakından takip ettiği GÜBRETAŞ’ın 3 yılı kapsayan ve yaklaşık 6 milyon ton gübrenin yurt içindeki lojistiğini içeren Lojistik Hizmet Alım İhalesi sonuçlandı. Negmar Grup şirketlerinden Etis Lojistik bu yeni sözleşme ile tarım lojistiği alanında kararlı büyümesini devam ettirmiş oldu.

TÜRKİYE’NİN TÜM SATIŞ NOKTALARINA ULAŞTIRACAK

Sözleşme; yıllık 2 milyon tona yakın torbalı gübrenin GÜBRETAŞ’ın 5 lojistik merkez ve 2 üretim tesisinden alınarak Türkiye’deki tüm satış noktalarına ulaştırılmasını kapsayan lojistik süreçlerinin tamamının yönetimini ve operasyonunu içeriyor. 6 Ocak 2016 günü GÜBRETAŞ Genel Müdürlük Binası’nda düzenlenen imza törenine GÜBRETAŞ’ı temsilen Genel Müdür Şükrü Kutlu ve Genel Müdür Yardımcıları, Negmar Grup adına Grup CEO’su Mustafa Serdar Duran ve Etis Lojistik Genel Müdürü Sinan Çıtak katıldı.

ŞÜKRÜ KUTLU: “ÜLKE TARIMI İÇİN FAYDA VE MEMNUNİYET ÜRETME NOKTASINDA KARARLIYIZ”

GÜBRETAŞ Genel Müdürü Şükrü Kutlu, sözleşmenin imzasından sonra şunları söyledi: “4 yıldır çalıştığımız Etis Lojistik’le yeni dönemde de devam ettiğimiz için mutluyuz. 2015’te uyguladığımız tedarik optimizasyon projesi sayesinde bizden talep edilen ürünleri daha kısa sürede müşterilerimize ulaştırmaya başladık. Etis Lojistik’le yaptığımız yeni anlaşma ve devam eden yeni lojistik tesis yatırımlarıyla hizmet kalitemizi daha da yükseltip ülke tarımı için fayda ve memnuniyet üretme noktasında kararlıyız.

MUSTAFA SERDAR DURAN: “ETİS’İN ENTEGRE LOJİSTİK HİZMETLER’DEKİ İDDİASINI GÜÇLENDİREN BİR ADIM”

İmza töreninden sonra Negmar Grup adına konuşan Grup CEO’su Mustafa Serdar Duran bu ihaleyi, Türkiye'nin en büyük 10 lojistik firması arasından kıyasıya rekabet sonucunda yeniden kazandıklarını vurguladı. Duran sözlerine şöyle devam etti: ”GÜBRETAŞ, ülkemizin gübre alanındaki kuşkusuz en etkili oyuncusu. Böylesine büyük ve zorlu bir operasyonun grup şirketlerimizden Etis Lojistik tarafından 3 yıllık bir dönem için yeniden kazanılması memnuniyet verici. Bu sözleşme aynı zamanda Etis’in Entegre Lojistik Hizmetler’deki iddiasını güçlendiren ve ekonomik fiyatlarla müşteriyi buluşturma yeteneğini gösteren önemli bir adım oldu.”

Etiketler :