100 adet Safir Plus 2+1 otobüsün 50'sini filosuna kattı

100 adet Safir Plus 2+1 otobüsün 50'sini filosuna kattı

Hannover IAA Fuarı’nda Anadolu Seyahat ile 100 adet Safir Plus 2+1 otobüs alımı anlaşması imzalayan Temsa, otobüslerin 50 adedini Kaşıbeyaz Restorant’ta düzenlediği bir törenle teslim etti. Törende yapılan açıklamada kalan 50 adet Safir Plus 2+1 otobüslerin yılsonuna kadar Anadolu Seyahat’in filosuna dahil olacağı belirtildi.Düzenlenen teslimat törenine Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Anadolu Seyahat Genel Müdürü M.Ali Akçın ve Temsa Satış Direktörü Murat...

Hannover IAA Fuarı’nda Anadolu Seyahat ile 100 adet Safir Plus 2+1 otobüs alımı anlaşması imzalayan Temsa, otobüslerin 50 adedini Kaşıbeyaz Restorant’ta düzenlediği bir törenle teslim etti. Törende yapılan açıklamada kalan 50 adet Safir Plus 2+1 otobüslerin yılsonuna kadar Anadolu Seyahat’in filosuna dahil olacağı belirtildi.

Düzenlenen teslimat törenine Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Anadolu Seyahat Genel Müdürü M.Ali Akçın ve Temsa Satış Direktörü Murat Anıl ve çok sayıda Temsa ve Anadolu Seyahat yetkilisi katıldı.

Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, teslimat töreninde yaptığı konuşmada, “Bugün 100 araçlık paketin ilk etabının teslimatlarını yapıyoruz. Temsa olarak bu yıl birçok otobüs firmasından teveccüh gördük. Anadolu Seyahat ve Pamukkale ailesine Temsa’yı tercih ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Temsa ailesi olarak bu yıl çok çalıştık” dedi.

Anadolu Seyahat Genel Müdürü M.Ali Akçın da konuşmasında, Anadolu ailesi olarak çok önemli bir gün yaşadıklarını belirterek, “2013 yılında 2+1 otobüsleri filomuza kattık ve yolcularımız 2+1 otobüsleri çok sevdi. Filomuzun tamamını adım adım 2+1 otobüslerle tamamlayacağız. 2017 yılıyla ilgili yatırımlarımızı şimdiden planlıyoruz. 2017’de daha farklı ürünlerle yolcularımızın karşısına çıkacağız. Her ne olursa olsun ülkemiz güçlü bir ülke ve biz Anadolu olarak yatırımlarımızı artırarak devam ettireceğiz” diye konuştu.

Temsa Satış Direktörü Murat Anıl ise konuşmasında, Anadolu Seyahat ile aşama aşama yaklaşık üç yıldır bu projeyi hayata geçirmek için çalıştıklarını belirtti. Murat Anıl, Safir Plus 2+1 otobüsleri tercih etmesinden dolayı Anadolu Seyahat’e teşekkür etti. 

 

Etiketler :