105 adet Tırsan aldı, 2 yıl içinde 600 adet treylere çıkartacak

105 adet Tırsan aldı, 2 yıl içinde 600 adet treylere çıkartacak

Borusan Lojistik, Tırsan’dan 105 adet treyler aldı. Tırsan’ın Adapazarı fabrikasında düzenlenen törene Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Borusan Lojistik Genel Müdürü İbrahim Dölen, Borusan Lojistik Genel Müdürü Yardımıcısı Okyay Öztuğran ve Borusan Lojistik Operasyonlar Grup Müdürü Volkan Yıldırım katıldı.Tırsan Treyler Yönetimi Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Borusan ile benim eskiden ve aileden gelen bir ilişkim oldu. Yatırım büyük....

Borusan Lojistik, Tırsan’dan 105 adet treyler aldı. Tırsan’ın Adapazarı fabrikasında düzenlenen törene Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Borusan Lojistik Genel Müdürü İbrahim Dölen, Borusan Lojistik Genel Müdürü Yardımıcısı Okyay Öztuğran ve Borusan Lojistik Operasyonlar Grup Müdürü Volkan Yıldırım katıldı.

Tırsan Treyler Yönetimi Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Borusan ile benim eskiden ve aileden gelen bir ilişkim oldu. Yatırım büyük. Biz 105 araç teslim ediyoruz. Bunun 25 tanesi tekstil askılı. Borusan Lojistik’in gerçekten çok profesyonel bir yapısı var. Satın alma aşamasında araçların her detayını test ettiler. Bu yaklaşım bizce önemliydi. Başarılar diliyorum. 40 yıldır ben buradayım, ben işimi seviyorum. Kendini sektöre ve işe adamak gerekir. Bizim asıl hedefimiz Avrupa. 2018-2019’da yeni projelerimiz var. Biz teslim ettiğimiz her türlü ürünümüzün arkasındayız. Bu araçlar yatırım malları. Bu araçları insanlar para kazanmak için alıyorlar. Hala bizim Balnak’a sattığımız araçlar Borusan’da çalışıyor. Ekim ayında temelini atacağız. Avrupa’nın en büyük treyler Ar-Ge merkezi kuracağız. 105 tane yeni mühendis alacağız. Önümüzdeki 3 yıl içinde 3 firmayı satın alacağız. Dolayısıyla vizyonunuzu yüksek koymak zorundasınız ve çalışmak zorundasınız. Biz çalışmaktan zevk alıyoruz” dedi.

Borusan Lojistik Genel Müdürü İbrahim Dölen, “Biz lojistik işini severek ve geleceğine inanarak yatırım yapıyoruz. Borusan kurulduğu günden bu yana her yıl yatırım yapıyor. İş yapış şeklimizi değiştirecek projelerimiz var. Borusan Lojistik müşterisi için yatırım yapıyor. Bizim amacımızı müşterimize fark yaratan hizmet sunmak. Bu teslimat 2 yıl içinde 600 adet alacağımız treylerin ilk 105 adedini oluşturuyor. Baştan sona müşterimize daha uygun daha çevreci hizmet vermek için yatırım yapıyoruz” dedi.

Borusan Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Okyay Öztuğran, “Bugün 600 adet treyler yatırımımızın ilk 105 adedini teslim aldık. Özellikle Avrupa’da ciddi bir yapılanmamız olacak. Bu araçları da Avrupa’daki operasyonlarımızda kullanacağız. Böylece müşteri yelpazemizi genişleteceğiz” dedi.

Borusan Lojistik Operasyonlar Grup Müdürü Volkan Yıldırım, “Bir Türk firmasından bu satın almaları yapmış olmaktan mutluyuz. Bu araçları özellikle intermodal taşımada kullanacağız. Hepimize hayırlı olsun” dedi. 

Etiketler :