“12 metre ve üzeri araçlarda ZF tercihi yüzde 95’in üzerine çıktı”

“12 metre ve üzeri araçlarda ZF tercihi yüzde 95’in üzerine çıktı”

ZF ürünlerini Transist Fuarı’nda tanıttı. ZF, fuarda şehiriçi otobüs, demiryolu ve denizyolu sektörüne yönelik ürünlerini sergiledi. Ayrıca ZF fuarda; telematik çözümler sunan OpenMatics ürününü, elektrikli otobüsler için Elektroportal Aks ve Elektrikli Merkezi Motor çözümlerini sundu. Transist Fuarı’nda ZF Services Türk Genel Müdürü Selim Aydınlıoğlu, ZF Services Türk Satış Müdürü Atilla Hassas, ZF Services Türk Marin Satış Yetkilisi Adil Arslan, ZF...

ZF ürünlerini Transist Fuarı’nda tanıttı. ZF, fuarda şehiriçi otobüs, demiryolu ve denizyolu sektörüne yönelik ürünlerini sergiledi. Ayrıca ZF fuarda; telematik çözümler sunan OpenMatics ürününü, elektrikli otobüsler için Elektroportal Aks ve Elektrikli Merkezi Motor çözümlerini sundu. Transist Fuarı’nda ZF Services Türk Genel Müdürü Selim Aydınlıoğlu, ZF Services Türk Satış Müdürü Atilla Hassas, ZF Services Türk Marin Satış Yetkilisi Adil Arslan, ZF Friedrichshafen AG Büyük Müşteri Satış Yetkilisi Gerhard Hofbauer ve ZF Services Türk Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Metin Ünlü fuar ziyaretçilerine ZF’nin ürünleri hakkında bilgi verdi.

ATİLLA HASSAS: “ZF, ŞANZIMAN TERCİH ETMEYENLER İÇİN ELEKTRİKLİ AKSI ÜRETTİ”

ZF’nin ürünleri hakkında bilgi veren ZF Services Türk Satış Müdürü Atilla Hassas şu değerlendirmeyi yaptı: “Zorlu koşullara rağmen 2016 yılı şirketimiz için TL açısından hedeflere ulaştığımız olumlu bir yıl oldu. Bu yıl çok fazla ihale olmadı. Kamyon satışları geçen yıla göre çok daha düşük kaldı. 12 metre ve üzeri araçlarda devlet malzeme ofisi alımları da dahil olmak üzere ZF tercihi yüzde 95’in üzerine çıktı. 2015’te bu oran yüzde 86’ydı. 2017’nin daha iyi olacağını tahmin ediyoruz. Önümüzdeki yıl ihaleler hızlanacak ve elektrikli araçlara yönelik talep olacak. ZF, şanzıman tercih etmeyenler için elektrikli aksı üretti.”

Otokar’ın ESHOT’a verdiği 100 adetli körüklü otobüslerde ZF’yi tercih etmesinin mutlu ettiğini söyleyen Atilla Hassas, “Bizim oranımızın artmasında Otokar’ın çok büyük etkisi var. Otokar yurtiçi alçak tabanlı ürünlerinde ZF tercih etmiyordu. Bu tercih bizi gururlandırdı” diye konuştu.

GERHARD HOFBAUER: “TÜRKİYE DIŞINDA AVRUPA’DA 10 TANE OTOBÜS ÜRETİCİSİ BAŞKA BİR ÜLKE YOK”

ZF Friedrichshafen AG Büyük Müşteri Satış Yetkilisi Gerhard Hofbauer ise Türkiye ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: “Bizim için Türkiye en önemli pazarlardan biri. Türkiye dışında Avrupa’da 10 tane otobüs üreticisi başka bir ülke yok. Onun için sonsuz derecede önemli. Türkiye çevresindeki ülkelere de toplu taşımacılık alanına yönelik önderlik ettiği içinde ayrıca önem taşıyan bir ülke. Türkiye’deki işbirliği yaptığımız kuruluşlar, sadece bir ürünü satmak değil, sattıktan sonra ürünlere sahip çıkma özelliğini de dikkate aldıklarını biliyoruz. Bu satış sonrası hizmetlerde de güçlü yanımızı ortaya çıkarıyor.”

ZF Services Türk Marin Satış Yetkilisi Adil Arslan da denizcilik sektörüne yönelik ürünleri hakkında bilgi verdi. 

Etiketler :