120 adetlik Scania anlaşması yaptı, 60'ını teslim aldı

120 adetlik Scania anlaşması yaptı, 60'ını teslim aldı

Hüner Uluslararası Taşımacılık, 120 adet Scania R440 LA4x2MEB Streamline araç yatırımı anlaşması yaptı

Hüner Uluslararası Taşımacılık, 120 adet Scania R440 LA4x2MEB Streamline araç yatırımı anlaşması yaptı. Hadımköy’deki merkezinde düzenlenen bir törenle çekicilerden 60 adedini teslim alan Hüner Lojistik, geriye kalan 60 adedini ise birkaç ay içinde filosuna dahil edecek. Teslimat törenine Scania Satış Müdürü Tunç Gömeçli, Hüner Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hüner ve HNR Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Arda Hüner katıldı.

TUNÇ GÖMEÇLİ: “MÜŞTERİLERİMİZE OPERASYON EKONOMİSİ SUNUYORUZ”

Scania Satış Müdürü Tunç Gömeçli düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Doğuş Otomotiv olarak Scania ile daha fazla müşteriye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Bu amaçla hizmet kalitesini daha yukarıya, ürün çeşitliliğini ise daha fazla artırmak için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Tunç Gömeçli, “Scania araçlar taşımacı firmalara toplam sahip olma maliyetinde büyük bir getiri sağlıyordu. Bunu biraz daha ileriye götürüyoruz ve müşterilerimize operasyon ekonomisi de sunuyoruz. Bu nedenle de hizmet kalitesini artırmayı hedefleyen Hüner Uluslararası Taşımacılık firmasına Scania araçları tercih ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

“MAYIS SONU İTİBARIYLA BİN 300 ADET ARAÇ SATTIK”

Tunç Gömeçli, bir soru üzerine ise Scania olarak Mayıs ayı sonu itibarıyla bin 300 adet araç sattıklarının bilgisini verdi.

İBRAHİM HÜNER: “HÜNER’İN YAKLAŞIMINDA İNSAN İLİŞKİSİ PARANIN ÖNÜNDEDİR”

Hüner Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hüner ise, bu yılki araç yatırımını yapmadan önce birçok araç tedarikçisi firma ile görüştüklerini ve tercihlerini Hüner Uluslararası Taşımıcılık'ın kültürü ile özdeşleşen Scania’dan yana kullanmaya karar verdiklerini söyledi. “120 adet çekici yatırımımızın 60 adedini teslim alıyoruz, 60 adedini ise birkaç ay içinde teslim alacağız” diyen İbrahim Hüner, araçların alım sürecinde Scania ekibine insani ilişkilerde gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti. Hüner, “Biz tedarikçilerimizle uzun soluklu çalışmak için tüm opsiyonlarımızı kullanırız. Hüner’in yaklaşımında insan ilişkisi paranın önündedir” dedi.

1995 YILINDA 5 ARAÇLA BAŞLADI 371 ARACA ULAŞTI

Bu yeni alımlarla birlikte 371 adetlik araç filosuna ulaştıklarını belirten Hüner, filolarına ilk defa Scania araç aldıklarını kaydetti. Ortaokul döneminde oymacılıkla ticarete başladığını ve askerden sonra da 9 yıl bir nakliye firmasında çalıştığını anlatan Hüner, daha sonra kendi şirketini kurmaya karar verdiğini ifade etti. İlk önce Almanya’da yapılandıklarını belirten Hüner, şirketin ilk defa 1995 yılında araç almaya karar verdiğini söyledi. 1995 yılında 5 araçla çıktıkları yolda bugün 371 adetlik bir araç filosuna sahip olduklarını kaydeden Hüner, ayrıca Türkiye, Almanya ve İtalya’da depolarının bulunduğunu belirtti.

İNTERMODAL TAŞIMACILIĞIN ÖNEMİ [

HNR Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Arda Hüner - Scania Satış Müdürü Tunç Gömeçli, Hüner Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hüner[/caption] Hüner Uluslararası Taşımacılık'ın taşıma ihtiyaçlarının yüzde 40’ını dışarıdan yüzde 60’ını ise kendi filosuyla yaptığını belirten Hüner, sadece araç yatırımına değil, depo, tren ve konteyner taşımacılığına ağırlık vermeyi amaçladıklarını söyledi. İntermodal taşımacılığının öneminin altını çizen Hüner, “Şirketimizin konteyner, tren ve deniz taşımacılığına kaydırılması gerekiyor” dedi.

ARDA HÜNER: “BÜYÜMEYE ODAKLANDIK”

Hüner Uluslararası Taşımıcılık'ın bünyesinden doğan ve Ocak 2012’de kurulan HNR Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Arda Hüner de törende yaptığı konuşmada, HNR Lojistik olarak büyümeye odaklandıklarını söyledi. Ocak 2012’de kardeşi ile birlikte HNR Lojistik’i kurduklarının bilgisini veren Arda Hüner, 12 araçla başladıkları faaliyetlerini bugün 50 araçla sürdürdüklerini kaydetti. Bir lojistik firmasının araç sayısı kadar lojistik operasyonlarının da çok önemli olduğunu vurgulayan Arda Hüner, HNR’nin ağırlıklı olarak İtalya taşımalarında uzman olduğunun altını çizdi.

Etiketler :