13 şehirdeki müşterilerini ziyaret edecek, kamyonlara ücretsiz servis hizmeti verecek

13 şehirdeki müşterilerini ziyaret edecek, kamyonlara ücretsiz servis hizmeti verecek

Ford Otosan’ın ağır ticari araç markası Ford Trucks’ın, 23 Ağustos-26 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceği “Kazanç Üssü” etkinliklerinde; araçları ücretsiz check-up’tan geçirilen müşteriler, bir sonraki servis girişleri için yüzde 20 indirim kazanacak. Etkinliklerde yeni Ford Trucks Serisi E6 araçlar tanıtılacak ve yeni Ford Trucks serisi araç satın alanlar ise 3. yıl uzatılmış garantiye sahip olacak.

Ford Trucks, Marmara’dan Karadeniz ve Akdeniz’e, İç Anadolu’dan Güneydoğu’ya; 13 şehirde, “Kazanç Üssü” etkinlikleriyle müşterileriyle buluşacak. Etkinliklerde Ford Trucks müşterilerine özel ikramlara ek olarak, birbirinden farklı aktiviteler düzenlenecek ve sürpriz hediyeler dağıtılacak.  Araçlarını servise getiren müşteriler ücretsiz check-up’tan yararlanacak ve bir sonraki servis girişleri için yüzde 20 indirim hediye edilecek. Etkinliklerde yeni Ford Trucks serisi E6 araçların tanıtımı yapılacak ve yeni Ford Trucks serisi araç satın alanlar ise 2 yıl garantiye ek olarak 3. yıl uzatılmış garantiye ücretsiz sahip olacak.

23 Ağustos-26 Ekim tarihleri arasında; İstanbul, Ankara, Konya, Samsun, Trabzon, Mardin, Diyarbakır, Malatya, Gaziantep, K. Maraş, Hatay, Adana ve Kayseri şehirlerinde 15 bayide düzenlenecek “Kazanç Üssü” etkinlikleriyle Ford Trucks, müşterileriyle birlikte olmaya devam edecek. 

Etiketler :