14 adet 2.el Actros aldı, filosunda 45 çekici, 120 treyler oldu

14 adet 2.el Actros aldı, filosunda 45 çekici, 120 treyler oldu

Mercedes-Benz Türk’ün 2009 yılında başlattığı 2.El faaliyetleri, şirketin 50.yılı olan 2017 yılında da hiz kesmeden devam ediyor. 2.El kamyon alım-satım faaliyetlerini sürdüren TruckStore, CDA Lojistik şirketine 14 adet 2011 model Low Liner Actros 1841 LSnRL satışı gerçekleştirdi.2009 yılında kurulan ve uluslararası nakliyat sektöründe önemli bir rol oynayan CDA Lojistik, filosuna kattığı 14 adet 2011 model Low Liner Actros 1841 LSnRL araçlarıyla filosundaki araç...

Mercedes-Benz Türk’ün 2009 yılında başlattığı 2.El faaliyetleri, şirketin 50.yılı olan 2017 yılında da hiz kesmeden devam ediyor. 2.El kamyon alım-satım faaliyetlerini sürdüren TruckStore, CDA Lojistik şirketine 14 adet 2011 model Low Liner Actros 1841 LSnRL satışı gerçekleştirdi.

2009 yılında kurulan ve uluslararası nakliyat sektöründe önemli bir rol oynayan CDA Lojistik, filosuna kattığı 14 adet 2011 model Low Liner Actros 1841 LSnRL araçlarıyla filosundaki araç sayısını 45 adet çekici ve 120 adet treyler olmak üzere 165 adede çıkarttı. Terzi dikimi lojistik hizmeti sunan ve bilgi sistemlerinin de desteği ile müşterilerinin yüklerini ve yüklerin bilgilerini 7/24 takip eden CDA Lojistik, filosunu büyüterek sektördeki yerini güçlendiriyor.

CDA Lojistik tesislerinde gerçekleştirilen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk TruckStore Müdürü Kıvanç Aydilek ve CDA Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Sular katıldı.

Mercedes-Benz Türk TruckStore Müdürü Kıvanç Aydilek tören sırasında “Değerli iş ortaklarımızın arasına yeni kattığımız CDA Lojistik ile ilk kez işbirliği yapmaktan son derece gurur ve mutluluk duyuyoruz. 14 adetlik Mercedes-Benz Low Liner Actros 1841 LSnRL araçlarının kendilerine hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyoruz. Umuyoruz ki, bundan sonra da CDA Lojistik ile değerli işbirliklerimiz olur. Mercedes-Benz Türk olarak 50. yılımızı kutladığımız, bizler için çok önemli olan bu yılda TruckStore olarak teslimatlarımızın bu hızla devam etmesinden ve sürekli yeni işortakları kazanamamızdan gurur duyuyoruz” dedi.

CDA Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Sular ise “Mercedes-Benz Türk ve TruckStore’dan ilk kez alım yapıyoruz. Uluslararası nakliyatta kullanacağımız Actros çekicilerin düşük yakıt sarfiyatı sağlayan dayanıklı motorlara sahip olması, markanın güvenilir olması ve sağlanan finansman koşulları bizim için çok önemli tercih nedenleri. Diğer önemli bir etken de Mercedes-Benz Türk’ün yaygın servis ağına sahip olması. TruckStore, Mercedes-Benz Finansman Türk ve Mengerler İstanbul yetkililerine gösterdikleri ilgiden dolayı tekrar çok teşekkür ediyorum ve işbirliğimizinin devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Etiketler :