150 adet Actros aldı, 2020 sonuna kadar 1000 adet çekici yatırımı hedefliyor

150 adet Actros aldı, 2020 sonuna kadar 1000 adet çekici yatırımı hedefliyor

Mercedes-Benz Türk, Ekol Lojistik’e 150 adet Actros LSnRL çekici teslim etti. Mercedes-Benz Türk’ün Hadımköy’deki merkezinde düzenlenen teslimat törenine Mercedes Benz İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, Ekol Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul, Kamyon Filo Satış Grup Müdürü Haluk Burçin Akı, Mercedes-Benz Türk Satış Operasyonları Grup Müdürü Tolga Bilgisu, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Satış ve Pazarlama Direktörü Gökmen Onbulak, Mercedes-Benz Ticari Araçlar Kredi Satış Müdürü Kıvanç Sanrı, Gülsoy Otomotiv Y

Mercedes-Benz Türk, Ekol Lojistik’e 150 adet Mercedes-Benz Actros 1845 LSnRL araç teslimatı gerçekleştirdi.

Düzenlenen teslimat töreninde Mercedes Benz İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, “Bugün Ekol Lojistik’e 150 adet Actros teslim etmekten dolayı mutluyuz. Son 2-3 aydır konuştuğumuz ekonomuk durumdan dolayı bu yatırım çok önemli. Ekol Lojistik ile işbirliğimiz 2008 yılında başladı. Sektörünün iki öncü firmasının bu işbirliğinin iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ekol Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul da yaptığı konuşmada, *Bu 150 adetlik araç alımı 1000 adetlik araç yatırımımızın bir parçasını oluşturuyor. 2020 yılı sonuna kadar 1000 adet araç almayı planlıyoruz. Biz intermodalı Avrupa’da en iyi yapan firmalardan biriyiz. Ekonomide bir daralma var fakat ‘Enseyi karartmaya gerek yok.” Filomuzda 2 bine yakın çekicimiz var. Bunların yüzde 90’ına yakını Daimler markasından oluşuyor. Ekol Lojistik olarak biz kazandığımızdan fazlasını yatırım yapan firmayız” dedi.

Etiketler :