150 Mercedes-Benz çekici aldı, filosundaki çekici sayısı 1700 adede yaklaştı

150 Mercedes-Benz çekici aldı, filosundaki çekici sayısı 1700 adede yaklaştı

Ekol Lojistik, 150 adet Mercedes-Benz Actros model çekici alımı yaparak Avrupa’daki filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

13 ülkede kendi tesisleri ile faaliyet gösteren Ekol, 150 adet Mercedes-Benz Actros model çekiciyi 12 milyon euro değerinde yatırım ile filosuna dâhil etti. Siparişin ilk partisi Mercedes-Benz’in Almanya’da bulunan Wörth fabrikasında gerçekleştirilen törende Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul, İdari İşler ve Satınalma Genel Müdürü Levent Demir ve Ekol Romanya Ülke Müdürü Alecsandru Mucenic tarafından teslim alındı.

Son teknolojiye sahip Euro 6 motorlu çevre dostu 150 adet Mercedes-Benz Actros 1842 LsnRL model çekici Romen plakası ile Ekol’ün filosuna katıldı, böylelikle Ekol Romanya’nın bünyesindeki araç sayısı da 227’e ulaştı. Araçlar ağırlıklı olarak Ekol’ün Romanya, Almanya, Fransa, Benelüks ve Doğu Avrupa operasyonlarında müşterilere kesintisiz hizmet verecek.

AHMET MUSUL: “ÇEKİCİ SAYIMIZ 1700’E YAKLAŞTI”

Gerçekleştirilen filo yatırımı ile ilgili olarak Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul; “Çevreci yaklaşımımızı destekleyen bu filo yatırımımız ile toplam çekici sayımız 1700’e yaklaştı. Ekol Lojistik olarak tercihimizi çok iyi bildiğimiz ve daha önce deneyimlediğimiz, filomuzda büyük bir bölümünü oluşturan Mercedes-Benz markasından yana kullandık. Filomuzdaki bu genişleme ile beraber Avrupa’daki şoför istihdamımızı artırıyoruz. Avrupa ülkeleri arasındaki trafiğimizi yoğunlaştırarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına daha da hızlı cevap vereceğiz” dedi. 

Etiketler :