17 bin kamyoncuya düzenli iş fırsatı sundu, cirosunu 15.5 milyon TL’ye çıkardı

17 bin kamyoncuya düzenli iş fırsatı sundu, cirosunu 15.5 milyon TL’ye çıkardı

Elektronik Taşımacılık Ağı (eTA), 2015 yılını büyüme yolunda önemli adımlar atarak tamamladı. Bir önceki yıla göre 3 kat büyüyen eTA’da yeni hedef, iş hacmini 2016 yılı sonunda 4 katına çıkarmak…

Türkiye’nin yeni nesil taşımacılık ağı eTA, 2015 yılını büyüme yolunda önemli adımlar atarak tamamladı. 1000 yeni üye müşteri ve 5 bin yeni üye kamyoncu kazanımı ile eTA, 2015 yılında iş hacmini 3 katına çıkardı. Borusan Lojistik tarafından 2013 yılında hayata geçirilen ve yurtiçi tam kamyon yükü taşıma işlerinde KOBİ ölçeğindeki firmalar ve kamyoncu esnafı arasında kazan-kazan ilişkisini başarıyla yürüten eTA, 2015 yılında hizmet verdiği müşteri sayısını artırırken toplam 17 bin üye kamyoncusuna düzenli iş fırsatları sunarak cirosunu 15.5 milyon TL’ye çıkardı. KOBİ’lere lojistik süreçlerinde kurumsal hizmeti maliyet avantajı yaratarak sunan ve optimum lojistik maliyetini yakalamada destek olan eTA, 4 bin 500 üye müşterisinin nakliye taleplerini yüzde 95’lik zamanında araç temin oranıyla karşılamayı da başardı. Gerçekleştirdiği 16 bin seferde sağladığı memnuniyet, yapılan sefer değerlendirme anketleri sonucunda yüzde 96 olarak belirlendi. Bu başarının sürdürülebilir olması adına yaptığı tüm taşımaları sigortalayan eTA ayrıca yaptığı teknolojik yatırımlar sayesinde kamyonları 7/24 izleyebiliyor.

2015 yılını KOBİ ve kamyoncu üyelerine kolaylıklar sunma yönünde değerlendiren eTA, etasimacilik.com web sitesini müşteri beklentisine uygun yenileyerek üyelik işlemlerini yalınlaştırdı. Kullanıcılara üyelik girişi olmadan teklif alabilme ve “eTA-Puan” müşteri bağlılık programı sayesinde avantajlar yakalama imkanları da sunuyor. 2015 yılı Ağustos ayında uygulama marketlerinde yerini alan mobil uygulaması ile eTA kamyoncu üyelerinin tüm iş fırsatlarına, istedikleri anda cep telefonları üzerinden ulaşmasını sağlıyor.  

HAMDİ ERÇELİK: “İŞ HACMİMİZİ BUGÜNÜN 4 KATINA ÇIKARMA ÇALIŞMALARI İÇİNDEYİZ”   

Yakaladığı büyüme ivmesini daha da artırmayı hedefleyen eTA’nın 2016 yılı planlarıyla ilgili bilgi veren eTA Genel Müdürü Hamdi Erçelik şöyle konuştu: “2015 yılını eTA’nın büyüme ve gelişimi açısından önemli bir dönem olarak görüyor ve 2016 yılında çıtayı daha yükseğe taşımak üzere çalışıyoruz. Gerek müşterilerimiz gerekse tedarikçimiz konumundaki kamyoncu esnafına daha fazla fayda üretebilmek, iş hacmimizi bugünün 4 katına çıkarmak, bunu yaparken sistemsel altyapımızı güçlendirmek, müşterilerimize mobil uygulama yoluyla kolaylıklar sağlamak, kamyoncu üyelerimize eTA ile çalışmanın avantajlarını daha fazla yaşatmak üzere plan ve çalışmalar içerisindeyiz. Geleneksel taşıma işine yeni bir yaklaşım olarak ortaya çıkan eTA’nın daha yüksek hacimlere ulaşmasının lojistik sektörünün elektronik dönüşümü için de önemli bir gelişim olacağını da düşünüyoruz.” 

Etiketler :