17. Uluslararası Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi 17 – 18 Ekim’de  yapılacak

17. Uluslararası Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi 17 – 18 Ekim’de yapılacak

Beykoz Üniversitesi, Lojistik Derneği ve Jacobs Üniversitesi iş birliği ile düzenlediği 17. Uluslararası Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi’nin bildiri çağrısını yayınladı. Ana teması ‘Tedarik Zinciri Kırılganlıklarının Yönetilmesi’ olan ve 17 -18 Ekim’de Mövenpick Hotel İstanbul’da gerçekleşecek kongreye, lojistik ve tedarik zinciri yönetimi kapsamındaki tüm konularda bildiriler sunulabilecek. Sunulan bildiriler, çift kör hakem değerlendirme sürecinden geçecek.

Teorik bilginin yanında akademisyen ve öğrencilerini akademik çalışmalar yapmaları konusunda her zaman teşvik eden Beykoz Üniversitesi, 17. Uluslararası Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi (LMSCM2019) bildiri çağrısını yayınladı. Lojistik Derneği (LODER) ve Jacobs Üniversitesi iş birliğiyle Beykoz Üniversitesi tarafından düzenlenecek kongre 17 – 18 Ekim tarihlerinde Mövenpick Hotel İstanbul’da gerçekleşecek. Kongre, hem araştırmacılara hem de uygulayıcılara lojistik ve tedarik zinciri yönetiminde mevcut ve gelecekteki eğilimleri tartışması için önemli bir fırsat sunacak. 

Lojistik ve tedarik zinciri ele alınacak

Ana teması ‘Tedarik Zinciri Kırılganlıklarının Yönetilmesi’ olan kongreye sunulacak bildiriler tedarik zincirinde risk yönetimi, lojistik ve tedarik zincirinde sürdürülebilirlik, e-ticaret ve çoklu-kanal lojistiği, lojistik 4.0, lojistikte büyük veri analizi, yeşil lojistik ve tedarik zinciri yönetimi, taşımacılık ve depo yönetimi, lojistik ve tedarik zincirinde sosyal sorumluluk, lojistik ve tedarik zincirlerinde en iyi uygulamalar, yenilik ve teknoloji yönetimi, lojistikte özerk araçlar, perakende lojistiği ve tedarik zinciri, lojistikte muhasebe ve finans yönetimi, filo yönetimi, satın alma, tedarik ve dış kaynak kullanımı, lojistik ve tedarik zincirlerinde özel konular, lojistikte yenilikçi ve akıllı teknolojiler, akıllı ve dayanıklı şehir lojistiği, acil durumlar ve kriz lojistiği, insani lojistik/afet lojistiği, sağlık hizmetleri lojistiği, taşımacılık hukuku/lojistik mevzuatı konularını içerebilecek. Ayrıca, lojistik ve tedarik zinciri yönetimi kapsamındaki tüm konular da ele alınabilecek.  

Çift kör hakem değerlendirme süreci

Yollanan bildirilerin çift kör hakem değerlendirme sürecinden geçeceği kongre, akademisyenlerin ve profesyonellerin lojistik ile tedarik zinciri yönetiminde zorlukları belirlemeleri, çözümleri tartışmaları için çok disiplinli ağları ve platformları teşvik ediyor. Kabul edilen tüm özet bildiriler, özet bildiri kitabında, tam metin bildiriler ise (isteğe bağlı) konferans bildiri kitabında yayınlanacak. Aynı zamanda seçilen yazılar TR-Dizin’de indekslenen Beykoz Akademi Dergisi’nin LMSCM2019 özel sayısı ile çift kör hakem değerlendirme sürecine sahip olan LODER Lojistik Dergisi’nin özel sayısında yayınlanma şansına sahip olacak.       

Etiketler :