17. üye Meiller Doğuş Damper oldu

17. üye Meiller Doğuş Damper oldu

Dünya üzerinde 400’ü aşkın servis noktası, 2 binin üzerinde çalışanı ve 160 yıllık üretim tecrübesiyle, Avrupa pazarının en büyük oyuncularından F.X. Meiller Doğuş Damper Sanayi, TREDER’in 17. üyesi oldu.Meiller, Türkiye ve Rusya başta olmak üzere, farklı ülke pazarlarına kamyon üstü damper ve yarı römork damperlerini 6 bin 200 metrekare kapalı olmak üzere toplam 17 bin metrekare alanda kurulu üretim tesislerinde üreten firma, metal işleme, kaynakhane, kumlama-astar-son...

Dünya üzerinde 400’ü aşkın servis noktası, 2 binin üzerinde çalışanı ve 160 yıllık üretim tecrübesiyle, Avrupa pazarının en büyük oyuncularından F.X. Meiller Doğuş Damper Sanayi, TREDER’in 17. üyesi oldu.

Meiller, Türkiye ve Rusya başta olmak üzere, farklı ülke pazarlarına kamyon üstü damper ve yarı römork damperlerini 6 bin 200 metrekare kapalı olmak üzere toplam 17 bin metrekare alanda kurulu üretim tesislerinde üreten firma, metal işleme, kaynakhane, kumlama-astar-son kat fırın kabinleriyle yüksek teknolojili üst yüzey işleme ve araç üstü montaj yapabiliyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan TREDER Başkanı Kaan Saltık, TREDER’in 25 Mart’ta gerçekleşen Yönetim Kurulu’nda, üyeliği oybirliğiyle gerçekleşen Meiller Damper’in sektördeki önemli firmalar arasında olduğunu söyledi.

Meiller Doğuş Damper Fabrika Genel Müdürü Selçuk Unutur da TREDER üyesi olmaktan memnun olduklarını ve bundan sonra da diğer üyelerle birlikte işbirliği içinde sektördeki çalışmalara katılmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Etiketler :