2 bin 500 müşteriyle birebir buluştu, Türkiye turuna devam ediyor!

2 bin 500 müşteriyle birebir buluştu, Türkiye turuna devam ediyor!

Ford Trucks, pazara sunduğu 2016 model yeni çekici, inşaat ve yol kamyonu serilerini, Türkiye’nin dört bir yanında; Ford Trucks Yetkili Satıcıları ve Ford Trucks yöneticilerinin de katılımlarıyla müşterileri ile buluşturuyor. Güç, teknoloji ve verimliliğe odaklanarak geliştirilen E6 uyumlu Ecotorq motorlu yeni ağır ticari araçlar müşterilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.Nisan ayı sonunda başlanan yeni Ford Trucks yerel lansman aktiviteleri kapsamında, bugüne...

Ford Trucks, pazara sunduğu 2016 model yeni çekici, inşaat ve yol kamyonu serilerini, Türkiye’nin dört bir yanında; Ford Trucks Yetkili Satıcıları ve Ford Trucks yöneticilerinin de katılımlarıyla müşterileri ile buluşturuyor. Güç, teknoloji ve verimliliğe odaklanarak geliştirilen E6 uyumlu Ecotorq motorlu yeni ağır ticari araçlar müşterilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Nisan ayı sonunda başlanan yeni Ford Trucks yerel lansman aktiviteleri kapsamında, bugüne kadar 8 Ford Trucks Yetkili Satıcısı’yla birlikte 11 etkinlik gerçekleştirildi ve 2 bin 500 müşteriyle buluşuldu. Yeni Ford Trucks Serisi tanıtım aktiviteleri Eylül ayı sonuna kadar devam edecek.

Etiketler :