20 adet Tırsan tank konteyner aldı, 2018 yılı hedefini

20 adet Tırsan tank konteyner aldı, 2018 yılı hedefini

Tırsan Treyler’den 20 adet tank konteyner taşıyıcı alan İTT Logistics, bu yıl yüzde 30 büyümeyi hedefliyor.

Tırsan Treyler, İTT Logistics’e 20 adet tank konteyner taşıyıcı teslim etti. Tırsan Treyler’in Adapazarı’ndaki fabrikasında düzenlenen teslimat törenine, Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Tırsan Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Nuhoğlu, İTT Logistics Başkanı Tekin Öztanık, İTT Logistics Genel Müdürü Didem Öztanık, Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç  ve İTT Logistics Genel Koordinatörü Muhammet Çil katıldı.

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu teslimat töreninde yaptığı açıklamada, “Hem verimlilik hem kalite açısından Batı’da ne varsa Türkiye’de de var. Bizim varlık nedenimiz de bunu sağlamak. Böyle bir pazarın oluşması ve bu anlayışa inanan arkadaşlarımızın ve dostlarımızın bu yatırımları yapması da gerçekten çok önemli. Çünkü ortada bir rekabetçilik, verimlilik ve hepsinden ötesi gerçek anlamda tüketiciye değer veren bir anlayış var. Bugün İTT Logistics’e 20 adet araç teslim ediyoruz. İTT Logistics, yaptığı işte uzman ve bu bilinçle yatırımlarını yapan firmalarımızdan biri. Özellikle belirli bir alanda derinliğini ve kalitesini artırması da bu anlamda çok önemli. Ben bu teslimatın sektörümüz ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Teslimat töreninde İTT Logistics Başkanı Tekin Öztanık de, İTT Logistics olarak entegre lojistik hizmeti verdiklerini ve sadece likit taşıma işi yaptıklarını söyledi. Bu yıl yüzde 30’luk bir büyüme hedeflediklerini kaydeden Tekin Öztanık, Tırsan’ın treylerini kullanmanın kendileri için bir ayrıcalık olduğunu ifade etti. Kendilerinin aynı işi sürekli, daha değerli ve daha güvenli ekipmanlarla yapmayı amaçladığını vurgulayan Öztanık, işlerini yaparken hem çevreye hem de insan sağlığına önem verdiklerini sözlerini ekledi. Şu an filolarında 90’a yakın araç bulunduğunu ve bunların yarısının Tırsan marka olduğunun altını çizen Öztanık, likit taşıma işini daha ucuz ekipmanlarla yapan firmalara örnek olmak için daha güvenli treylerlere yatırım yaptıklarını belirtti.

İTT Logistics Genel Müdür Yardımcısı Didem Öztanık ise Tırsan’dan aldıkları araçlardan birini 1 yıl boyunca test ettiklerini ve çok iyi geri dönüşler aldıklarını söyledi. Tırsan ile yaptıkları işbirliğinden çok memnunu olduklarını kaydeden Didem Öztanık, bu yılki hedeflerinin yüzde 30 büyümek olduğunu vurguladı. Didem Öztanık, tehlikeli madde taşımacılığını uzun yıllardır yaptıklarını ve bu alanda uzman bir firma olduklarını anlattı.

İTT Logistics Genel Koordinatörü Muhammet Çil ve  Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç da törende işbirliği ve satış süreci ile ilgili bilgi verdi.

Etiketler :