20 bininci Sultan otobüsü banttan indirildi

20 bininci Sultan otobüsü banttan indirildi

Otokar, 20 bininci Sultan otobüsünü Adapazarı fabrikasında düzenlediği bir törele banttan indirdi. Törende bir konuşma yapan Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç, çalışmalarında daima en iyisini hedeflediklerini söyledi. Avrupa’da ve Türkiye’de ilk küçük otobüsü Otokar’ın yaptığını ifade eden Serdar Görgüç, 2000’li yılların başında devreye aldıkları Sultan’ın son 7 yıldır pazarda lider olduğunu kaydetti.“Sultan, en çok ihraç edilen küçük...

Otokar, 20 bininci Sultan otobüsünü Adapazarı fabrikasında düzenlediği bir törele banttan indirdi. Törende bir konuşma yapan Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç, çalışmalarında daima en iyisini hedeflediklerini söyledi. Avrupa’da ve Türkiye’de ilk küçük otobüsü Otokar’ın yaptığını ifade eden Serdar Görgüç, 2000’li yılların başında devreye aldıkları Sultan’ın son 7 yıldır pazarda lider olduğunu kaydetti.

“Sultan, en çok ihraç edilen küçük otobüs” diyen Görgüç, 20 bininci Sultan’ın da Fransa’ya gideceğini vurguladı. Görgüç, bu yıl pazarın iyi gitmemesine rağmen Türkiye’de satılan 4 otobüsten 1’inin Otokar olduğunu kaydetti. 

 

Etiketler :