20 sürücüsü Onur Nişanı aldı

20 sürücüsü Onur Nişanı aldı

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) tarafından araçları güvenli şekilde kullanan, çalışmakta oldukları şirketlere ve meslek kurallarına bağlılık gösteren sürücülere verilen “IRU Profesyonel Sürücü Onur Nişanı” ödülleri sahiplerini buldu. Mars Logistics, bu yıl da 20 sürücüsü ile en fazla Onur Nişanı alan şirket oldu.28 ülkeden toplam 1214 Profesyonel Sürücü, IRU Yönetim Kurulu’nun yaptığı değerlendirmeden başarıyla geçerek ödül sahibi oldu....

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) tarafından araçları güvenli şekilde kullanan, çalışmakta oldukları şirketlere ve meslek kurallarına bağlılık gösteren sürücülere verilen “IRU Profesyonel Sürücü Onur Nişanı” ödülleri sahiplerini buldu. Mars Logistics, bu yıl da 20 sürücüsü ile en fazla Onur Nişanı alan şirket oldu.

28 ülkeden toplam 1214 Profesyonel Sürücü, IRU Yönetim Kurulu’nun yaptığı değerlendirmeden başarıyla geçerek ödül sahibi oldu. Mars Logistics, Türkiye’de bu yıl da şirket ve meslek kurallarına uygun davranış sergileyen 42 sürücüye verilen “2015 Yılı IRU Profesyonel Sürücü Onur Nişanı” ödülüne 20 sürücüsü ile layık görülerek en fazla nişan alan şirket oldu. 

Etiketler :