"2006'dan bu yana Horoz Lojistik’le çalışıyoruz"

"2006'dan bu yana Horoz Lojistik’le çalışıyoruz"

Alarko Carrier, depolama ve ulaştırma süreçlerini Horoz Lojistik’le yürütüyor.

Isıtma, soğutma, su basınçlandırma ve otomasyon sistemlerinin önemli üreticileri arasında yer alan Alarko Carrier, ürünlerinin depolanmasının yanı sıra, yurtiçi ve yurtdışına yaptığı satışların yerine ulaştırılması sürecinde, Horoz Lojistik ile işbirliği yapıyor.

Horoz Lojistik ile işbirlikleri hakkında bilgi veren Alarko Carrier Lojistik Müdürü Ersan Alpaslan, “Sektörde en geniş ürün gamına sahip üreticilerden biri olmanın yanı sıra, dünyanın önde gelen markalarının distribütörlüğünü üstleniyoruz. Avustralya’dan Almanya’ya, Orta Doğu’dan Afrika ülkelerine kadar farklı coğrafyalar için üretim yapıyoruz. Etkili bir pazarlama faaliyetinin güçlü lojistik destek olmadan başarılamayacağına inanarak, süreçlerimizin yönetimi için 2006 yılında Horoz Lojistik’le çalışmaya başladık. 2007 Nisan ayında, tüm Alarko Carrier depolarının birleştirilmesi için bir proje ekibi oluşturduk. İlk olarak, Gebze fabrikamızın panel radyatör deposundaki ürünlerin yanı sıra, İstanbul, İzmir ve Ankara şube depolarındaki ürünleri, Horoz Lojistik’in Şekerpınar’da kurduğu 6.800 metrekarelik merkez depoya taşıdık. Daha sonra, Dudullu’da bulunan sistem satış, bina otomasyon ve totaline yedek parça ürünlerini de aynı depoya taşıyarak, burayı, Alarko Carrier’ın tamamına hizmet veren bir lojistik merkezi kimliğine kavuşturduk. 2013 yılından bu yana Horoz Lojistik’in Şekerpınar deposunda 10.000 metrekare alanda hizmet almaya devam ediyoruz” dedi.

Alarko Carrier’ın sektördeki 60 yıllık deneyim ve güvenilirliğini “hizmette ve üretimde kalite” sloganıyla özetleyen Ersan Alpaslan, “İş ortaklarımızı ve tedarikçi firmalarımızı belirlerken, müşteri memnuniyeti ve kalite kriterlerimize uygunluk, vazgeçilmez şartlarımızı oluşturuyor. Horoz Lojistik’in konusunda bilgili, eğitimli ve deneyimli bir firma olması; gösterdiği samimiyet, şeffaflığı, işbirliğine açık davranışları ve yüksek hizmet kalitesi, ortaklığımızın devamı için bizi motive ediyor” diye konuştu.

Etiketler :