2016’nın ilk treylerini teslim etti

2016’nın ilk treylerini teslim etti

Tırsan 2016 yılının ilk teslimatını Barsan Global Lojistik’e gerçekleştirdi. Barsan, 2015 yılında alımını yapmış olduğu 30 adet Tırsan Perdeli Çift Katlı Mega ve 20 adet Tırsan Konteyner Taşıyıcıdan oluşan filonun son partisi olan 10 adet Tırsan Perdeli Çift Katlı Mega ve 2 adet Tırsan Konteyner Taşıyıcıyı Tırsan Adapazarı Fabrikası'nda düzenlenen törende teslim aldı.28 Şubat tarihinde gerçekleşen teslimat törenine, Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı...

Tırsan 2016 yılının ilk teslimatını Barsan Global Lojistik’e gerçekleştirdi. Barsan, 2015 yılında alımını yapmış olduğu 30 adet Tırsan Perdeli Çift Katlı Mega ve 20 adet Tırsan Konteyner Taşıyıcıdan oluşan filonun son partisi olan 10 adet Tırsan Perdeli Çift Katlı Mega ve 2 adet Tırsan Konteyner Taşıyıcıyı Tırsan Adapazarı Fabrikası'nda düzenlenen törende teslim aldı.

28 Şubat tarihinde gerçekleşen teslimat törenine, Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Barsan Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı A. Cengiz Çaptuğ ve Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Geyik ile DAF-TIRSAN Satış Müdürü Ertuğrul Erkoç katıldı.

Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu basın toplantısında yaptığı konuşmada, “Bugün benim için çok özel bir gün, 2016 yılının ilk teslimatını gerçekleştiriyoruz. Yıllardır bizim en önemli müşterilerimizden biri olan ve özellikle de ürün geliştirme konusunda müşterilerinin talepleri doğrultusunda dizayn ettirdiği treylerler ile çok özel bir filoya sahip olan Barsan, Türkiye ekonomisine de ciddi anlamda katkı sağlamıştır. Bütün bunları hayata geçirirken Barsan filo yönetimi, satış ve teknik ekibi, Tırsan Ar-Ge ekibi ile uzun dönem beraber çalıştı ve birlikte ürünlerin geliştirilmesi konusunda önemli bir başarıya imza attılar,” ifadesini kullandı.

FİLOSUNDA 450 ADET TIRSAN TREYLER BULUNUYOR

Nuhoğlu, “Tırsan’ın iş ortağı olan Barsan Global Lojistik’in filosunda, 2015 yılında alımını yaptıkları 50 adet treyler de dahil olmak üzere 450 adet Tırsan treyler bulunmaktadır. Çift katlı treyler üretmek, bizim açımızdan bakıldığında ihtiyacı iyi anladığımız sürece mümkün. Ama bunun sürdürebilmesi için sadece aracın çift katlı  olması yetmez; bu araçların operasyonu, ambarı, deposu, indirilmesi,  yüklenmesi, elleçlenmesi ve dağıtımda hangi alanlarda hangi mal inecek bu yüklerin takibi çok önemlidir. Barsan, bu tip araçları kullanarak operasyon yönetecek iş modelini oluşturma konusunda Türkiye’de öncüdür. Bundan dolayı ben de çok gurur duyuyorum. Bu nedenle hem kendilerine sizin önünüzde teşekkür ediyor, hem de kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

CENGİZ ÇAPTUĞ: BARSAN VE TIRSAN BULUNDUĞU SEKTÖRÜ YÖNLENDİREN FİRMALARDIR

Barsan Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çaptuğ ise yaptığı açıklamada, “Bazı şirketler vardır bulunduğu sektörün şeklini alırlar, bazı şirketler vardır bulunduğu sektöre şekil verir, yönlendirirler. Bu anlamda Barsan ve Tırsan bulunduğu sektörü yönlendiren, şekillendiren ve sektörde iz bırakan çok önemli firmalardır. Sahada bulunan bizlerin talepleri, Tırsan’ın da bunları karşılayış biçimiyle yaratılan inovasyon çok net bir şekilde ortada. Başlangıcından beri kesintisiz devam eden bu işbirliğinin devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Cengiz Çaptuğ açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Genç dinamik, yatırım iştahı olan ve entegre lojistik hizmetini küresel ölçekte sağlayan bir firmayız. Bugün 13 ülkede 26 ayrı lokasyonda faaliyet gösteriyoruz. Bu rakamlara Türkiye dahil değildir. Bu hızlı gelişimi ve dünyaya ayak uyduruşumuzu, teknolojiyi kullanan, yenilikçi, genç ve sağlıklı düşünen, dünyayı takip eden çalışanlarımıza borçluyuz. Ben Tırsan ile olan işbirliğimizin ileriki dönemlerde de artarak devam edeceğine canı gönülden inanıyorum.

Etiketler :