2019'da yüzde 23 büyüyen ALC Logistics filosuna 6 adet Schmitz Cargobull kattı

2019'da yüzde 23 büyüyen ALC Logistics filosuna 6 adet Schmitz Cargobull kattı

ALC Logistics filosuna 6 adet Schmitz Cargobull treyler kattı. Bu alımla birlikte ALC Logistics’in filosunda 21 adet Schmitz Cargobull treyler oldu. Teslimatla ilgili yapılan teslimat törenine Schmitz Cargobull Türkiye Satış Direktörü Nihat Ö. Ayhan, ALC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çiçekli, ALC Lojistik Ortağı ve Genel Müdürü Soner Çiçekli ve Schmitz Cargobull Marmara Bölge Satış Müdürü Kaan Kayral katıldı.

Teslimat töreninde konuşan Schmitz Cargobull Türkiye Satış Direktörü Nihat Ö. Ayhan, “ALC Logistics kurulduğu günden bu yana Schmitz Cargobull’u tercih ediyor. Müşterilerimize kendimizi anlatırken ALC Logistics bizim için çok iyi bir referans oluyor. Ali Bey’in (Çiçekli) bizim için çok iyi bir referans  oluyor. Biz de bu güvene layık olmaya çalışacağız. Her ne kadar ürünlerimizin sağladığı faydaları anlatsak da günün sonunda aracı kullananların verdiği değer önemli. Schmitz Cargobull 128 yıldır sadece treyler işi yapıyor” diye konuştu. 

ALC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çiçekli şunları söyledi:  “Son 3 yılda TL bazında yüzde 50 büyüme gösterdik. ALC Logistics olarak istikrarlı ve güvenli büyümeye odaklandık. 9. yılımızı da geride bırakıyoruz. 2019’u 2018’e göre daha iyi kapattık. TL bazında 2019’da yüzde 23 oranında büyüme gerçekleştirdik. Biz ALC Logistics olarak İtalya hattında taşımacılık yapıyoruz. Şu an 45 tane öz mal aracımız var. Bu araçlarımızın tamamına yakını İtalya hattında çalışıyor. 

Şirketi 15 araçla kurduk. 2012 yılının başlarında 2 tane Schmitz treyler ile başladık. 2014’ten bu yana da yatırımlarımızı Schmitz’ten yana kullandık. Schmitz ile ilgili sürücülerimizden de olumlu geri dönüşler aldık. Bu yılın ilk teslimatını biz aldık. 6 adet treyler aldık. Filomuzda toplam 21 adet Schmitz treyler oldu. 

Bu yıl beklenmedik olumsuz bir şey olmaz ise lojistik sektörünün toparlanacağına inanıyorum."

ALC Lojistik Ortağı ve Genel Müdürü Soner Çiçekli, “2012’de Schmitz ile başladığımız yolculuğumuz devam ediyor. Satış ve satış sonrasında bize karşı gösterilen ilgiden çok memnunuz” dedi. 

Schmitz Cargobull Marmara Bölge Satış Müdürü Kaan Kayral, Schmiz Cargobull’un Mega Varios ve Power Curtain ürünleri hakkında bilgi verdi. 

Etiketler :