21 tonluk treylerleri Kuzey Afrika’ya taşıdı

21 tonluk treylerleri Kuzey Afrika’ya taşıdı

GEFCO Türkiye, Alman Treyler Firması Krone’nin 21 Tonluk Fas ve Cezayir yüklemelerini başarıyla gerçekleştirdi. GEFCO Türkiye, pazarın yüzde 10’unu oluşturan gabari dışı yüklemelerdeki uzmanlığı ile Türkiye taşımacılık sektörüne önemli katkı sağlıyor.

Özellikle treyler yüklemesi gibi, standart taşıma yöntemleri ile mümkün olmayan ağır nakliyeleri, özel ekipmanlar ve uzman ekipler ile taşınmasına olanak sağlayan gabari dışı yük taşımacılığı dünyada olduğu gibi Türkiye’de de her geçen gün önem kazanıyor. Türkiye’deki nakliye sektörünün yüzde 10’undan fazlasını oluşturan gabari dışı yüklemelerde güvenilir çözümler sunan GEFCO Türkiye, Avrupa, Baltık Ülkeleri, Rusya, Birleşik Devletler Topluluğu ve Orta Doğu ülkelerine sunduğu hizmet ile Türkiye’deki taşımacılık sektörüne katkıda bulunmaya devam ediyor.

21 TON TREYLER FAS VE CEZAYİR’E TAŞINDI

Almanya dışında sadece Türkiye’de fabrikası bulunan treyler üreticisi Krone’nin deniz aşırı Fas ve Cezayir taşımaları GEFCO Türkiye tarafından gerçekleştirildi. GEFCO tarafından, Türkiye’den üçlü gruplar halinde yüklemeleri yapılan treylerlerin her biri 7 ton ağırlığında ve 13,6 metre uzunlukta. Toplamda 21 tonu bulan treylerler GEFCO Türkiye tarafından Fas ve Cezayir’e taşındı. GEFCO Türkiye Fas ve Cezayir taşımaları için, limandaki elleçleme, kabul, dokümantasyon gibi operasyonları, gemi yükleme süpervizyonu ve nakliye operasyonlarını da üstlendi.

Yüklemeye ilişkin değerlendirmelerde bulunan GEFCO Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Zafer Özkök, Krone taşımaları ile ilgili olarak stratejik bir noktaya değindi: “GEFCO Türkiye olarak, Türkiye’de gabari dışı yüklemelerde bugüne kadar birçok başarılı ve gerçekleştirilmesi zor operasyona imza attık. Krone için gerçekleştirdiğimiz bu yüklemelerde, iş ortağımızın treyler teslim tarihi değişince, biz de gemi sefer rotasının değiştirilmesini sağlayarak zaman kazandık. Bu sayede, Krone’nin Fas treyler teslimatlarını zamanında gerçekleştirebildik.” 

Etiketler :