22 bin araçlık filo büyüklüğüne ulaşmayı hedefliyor!

22 bin araçlık filo büyüklüğüne ulaşmayı hedefliyor!

Dünyanın en büyük filo kiralama şirketi olarak beş kıtada ve 32 ülkede dev bir araç filosunu yöneten LeasePlan, Türkiye’deki filosunu genişletmeyi sürdürüyor. Son iki yılda sektörün üzerinde büyüme kaydederek dikkatleri üzerine çeken şirket, Türkiye’deki araç filosunu 20 bin adedin üzerine yükseltti.

Dünyanın en büyük filo kiralama şirketi olarak beş kıtada ve 32 ülkede dev bir araç filosunu yöneten LeasePlan, Türkiye’de 20 bin araca ulaştı. Geçtiğimiz yıl yüzde 28 büyüyerek sektörün üzerinde bir büyüme çizgisi yakalayan şirket, Türkiye’de yönettiği filo büyüklüğünü 20 bin adedin üzerinde araca çıkarttı. LeasePlan, Türkiye’de yılsonunda ise 22 bin araçlık filo büyüklüğüne ulaşmayı hedefliyor.

TÜRKAY OKTAY: “HIZLI BÜYÜMESİNİ SÜRDÜRÜYOR”

LeasePlan Türkiye Genel Müdürü Türkay Oktay, LeasePlan’in Türkiye büyümesini hızlı bir şekilde sürdürdüğünü belirtti. Türkay Oktay, “Geçtiğimiz yılın sonunda 18 bin olan araç sayımız, bu yılın ilk yarısında 20 bin adete ulaştı. Son iki yıldır sektörün en hızlı büyüyen şirketlerinden biriyiz. Geçtiğimiz yıl uzun dönem kiralama sektörü Türkiye’de yüzde 17 civarında büyürken, LeasePlan olarak biz yüzde 28 büyümüştük.  Yılsonunda müşterilerdeki araç sayımızın 22 bin adet olmasını hedefliyoruz. Bu, LeasePlan’in sürücü hizmetleri ürün yelpazesini çeşitlendirerek ve yeni segmentlere yatırım yaparak, müşterilerinin mobilite gereksinimlerini karşılama çabasının, karşılığını verdiğini kanıtlıyor. Müşterilerimizin güvenine teşekkür ediyoruz. Müşteri memnuniyeti odağımızı kaybetmeden büyümeye devam etmek istiyoruz” dedi. Oktay, LeasePlan’in yerli-yabancı sermayeli büyük şirketlerin yanı sıra küçük ve orta büyüklükte işletmelere (KOBİ) filo yönetimi ve mobilite hizmetleri sağladığına da işaret etti.  

Etiketler :