22 otobüs daha teslim etti, Fransa’da 5 binli adetlere koşuyor

22 otobüs daha teslim etti, Fransa’da 5 binli adetlere koşuyor

Yurtiçi pazarda otobüs teslimatlarında hız kesmeyen Temsa, yurtdışı pazarlarda da ihracat adetlerini artırmaya devam ediyor. 66 ülkeye otobüs ihraç eden Temsa, en güçlü pazarları arasında yer alan Fransa’ya toplam 22 adet otobüs daha teslim etti.  Mayıs ayında 42 adetlik bir otobüs teslimatının gerçekleştirildiği Fransa’ya son olarak teslim edilen otobüsler arasında LD 13 SB, MD9 LE, MD 9, MD7, HD 13, HD 12 ve MD9 IC bulunuyor.  HAKAN ADIYEKE: “5 BİNLİ ADETLERE...

Yurtiçi pazarda otobüs teslimatlarında hız kesmeyen Temsa, yurtdışı pazarlarda da ihracat adetlerini artırmaya devam ediyor. 66 ülkeye otobüs ihraç eden Temsa, en güçlü pazarları arasında yer alan Fransa’ya toplam 22 adet otobüs daha teslim etti.  Mayıs ayında 42 adetlik bir otobüs teslimatının gerçekleştirildiği Fransa’ya son olarak teslim edilen otobüsler arasında LD 13 SB, MD9 LE, MD 9, MD7, HD 13, HD 12 ve MD9 IC bulunuyor.  

HAKAN ADIYEKE: “5 BİNLİ ADETLERE ADIM ADIM”

Fransa pazarında Temsa’nın çok güçlü bir marka konumunda olduğunu belirten Bölge Satış Müdürü Çağdaş Hakan Adıyeke, ‘Fransa yollarında hizmet veren otobüs sayısı 4 bin 700’ler civarına geldi. Hedef 5 binli rakamlara ulaşmak. Temsa’nın Fransa pazarındaki başarısı ihtiyaçlara en uygun model otobüsleri sunabilmemizle mümkün oluyor. Son olarak yaptığımız 22 adetlik teslimatla kapsamı model bazlı olarak incelendiğinde çok farklı alanlara yönelik ürünlerimizin talep gördüğünü tespit etmek mümkün. Yenilikçi ve geniş ürün gamımız ve bu ülkede sahip olduğumuz güçlü bayi ağımızla Temsa markasının sahip olduğu pazar seviyesini çok daha yukarıya taşımamız mümkün olacak. Yıl sonuna kadar yine çeşitli modellerde otobüs ihracatı ve teslimatı gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Fransa’daki taşıma şirketleri Temsa’nın ürünlerinin sahip olduğu konforu, teknolojik özellikleri ve işletme sürecindeki avantajları gördükçe yeni yatırım tercihini Temsa yönünde kullanmaya devam ediyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor. Fransa’da 5 bin adetlere doğru adım adım ilerliyoruz” dedi. 

 

 

 

 

 

Etiketler :