250 LCWaikiki çalışanına lojistik eğitimi verecek

250 LCWaikiki çalışanına lojistik eğitimi verecek

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu, lojistik alanındaki akademik bilgi ve birikimini, kurduğu Beykoz Consulting isimli danışmanlık şirketi aracılığı ile iş dünyası ile paylaşıyor

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu, lojistik alanındaki akademik bilgi ve birikimini, kurduğu Beykoz Consulting isimli danışmanlık şirketi aracılığı ile iş dünyası ile paylaşıyor. Özellikle eğitim ve süreç danışmanlığında iddialı olan şirket, bugünlerde LC Waikiki’ye “Dış Ticaret ve Tedarik Zinciri Yönetimi Eğitimi” veriyor. 

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu, lojistik alanındaki akademik bilgi ve birikimini kurduğu Beykoz Consulting isimli danışmanlık şirketi ile iş dünyası ile paylaşıyor. Beykoz Consulting firmaların ihtiyaçlarına yönelik eğitim ve özel araştırmalar gerçekleştirmesinin yanı sıra yönetim danışmanlığı çerçevesinde kurumsal yapılandırma ve performans yönetimi, süreç iyileştirme ve benzeri hizmetler de veriyor.

Kadrosuna Beykoz Lojistik MYO Lojistik Araştırmaları ve Uygulamaları Merkezi Müdürü Prof. Dr. Okan Tuna, Dr. Hakan Çınar ve Emre Cevdet Çizmecioğlu’nun liderlik ettiği Beykoz Consulting, uzun yıllar lojistik sektörüne sektörde güvenilir çözümler sunarak varlığını sürdürmeyi hedefliyor.

Şimdiye dek Aras Holding, Aras Kargo, Beykoz Kaymakamlığı, Evyap, Aygaz Doğalgaz, Latek Lojistik, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Transbosphor Gemi Acenteliği gibi birçok şirket ile çalışan Beykoz Consulting, Nisan ayında LC Waikiki’ye de, “Dış Ticaret ve Tedarik Zinciri Yönetimi Eğitimi” vermeye başladı. Tüm tedarik zinciri çalışanlarını kapsayacak olan eğitim programı ile 250 LCWaikiki çalışanı eğitim alacak.

Etiketler :