26 yıllık Ankaralı taşımacı filosuna 10 adet Otokar Sultan S kattı

26 yıllık Ankaralı taşımacı filosuna 10 adet Otokar Sultan S kattı

Otokar, Türkiye'nin dört bir yanındaki teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Tasarım ve teknik özellikleri ile küçük otobüs segmentinde fark yaratan Sultan, Özer Tur'un da tercihi oldu. Personel ve öğrenci taşımacılığında 26 yıldır hizmet veren Özer Tur, filosunu 10 adet Sultan S ile güçlendirdi.

Ankara'nın köklü personel ve öğrenci taşımacılığı firmalarından Özer Tur, tasarım, konfor, güçlü teknik özellikleri ve düşük işletme giderleriyle kullanıcısına her daim kazandıran 10 adet  29+1 kişilik Sultan S'i filosuna kattı.

Otokar bayi Uğurel Otomotiv tarafından gerçekleştirilen teslimat töreni Özer Tur İdari İşler Müdürü Mehmet Başargan, Özer Tur yöneticileri Cihangir Özer, Oğuztürk Özer ve Uğurel Otomotiv Satış Müdürü Ahmet Öngay katılımı ile gerçekleşti.

Servis ve personel taşımacılığında ekonomik, dayanıklı ve düşük maliyetli Otokar Sultan S ile filolarını yenilemekten büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten Özer Tur İdari İşler ve Satın Alma Müdürü Mehmet Başargan, "Özer Tur olarak 26 yıldır Türkiye'nin en büyük ve en prestijli firmalarına modern araç ve yetkin sürücü kadromuzla hizmet veriyoruz. Filomuza kattığımız 10 adet Sultan S ile hem günümüz koşullarına uygun modern araç filomuzu genişlettik, hem de hedeflerimize bir adım daha yaklaştık" dedi.

Etiketler :