27 yıllık lojistik devi filosunu 70 adet Renault Trucks çekiciyle güçlendirdi

27 yıllık lojistik devi filosunu 70 adet Renault Trucks çekiciyle güçlendirdi

Sertrans Logistics, 70 adet Renault Trucks T460 çekici aldı. Sertrans Logistics’in Hadımköy’deki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Renault Trucks Satış Müdürü Özkan Çelik, Sertrans Logistics İcra Kurulu Üyesi ve İhracat Direktörü Orhan Gürer, Transer Logistics Genel Müdürü Murat Cömert, AS-SAR Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sarı, AS-SAR Otomotiv Filo Satış Müdürü Ahmet Sezer katıldı.ÖZKAN ÇELİK: “T SERİSİ ÇEKİCİLER EURO 6 İLE BİRLİKTE...

Sertrans Logistics, 70 adet Renault Trucks T460 çekici aldı. Sertrans Logistics’in Hadımköy’deki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Renault Trucks Satış Müdürü Özkan Çelik, Sertrans Logistics İcra Kurulu Üyesi ve İhracat Direktörü Orhan Gürer, Transer Logistics Genel Müdürü Murat Cömert, AS-SAR Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sarı, AS-SAR Otomotiv Filo Satış Müdürü Ahmet Sezer katıldı.

ÖZKAN ÇELİK: “T SERİSİ ÇEKİCİLER EURO 6 İLE BİRLİKTE ZİRVEYE YÜRÜYECEK”

Renault Trucks Satış Müdürü Özkan Çelik, teslimat öncesi düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, Sertrans Logistics ile uzun yıllardır bir ilişkileri olduğunu belirterek, “Bugün Sertrans Logistics’e 70 adet Euro 5 özel çekiciler teslim ediyoruz. Bu araçların satışını AS-SAR Otomotiv gerçekleştirdi. Sertrans’ın filosuna kattığı bu 70 adet çekici Renault Trucks’ın T serisi araçlarından oluşuyor. T serisi çekiciler sürüş konforu ve yakıt ekonomisinde öne çıkıyor. T serisi çekicilerin 2016 yılında Euro 6’nın da tam olarak uygulanmasına başlanması ile zirveye doğru yürüyecektir” dedi.

ORHAN GÜRER: “2015’TE YÜZDE 8 BÜYÜDÜK”

Sertrans Logistics İcra Kurulu Üyesi ve İhracat Direktörü Orhan Gürer de yaptığı konuşmada, 27 yıldır lojistik sektörünün öncü firmalarından biri olduklarını ifade etti. 2015’te yüzde 8 oranında büyüdüklerini kaydeden Orhan Gürer, bu yıl yüzde 10’luk bir büyüme hedeflediklerini kaydetti. 200 ülkeye taşıma hizmeti verdiklerini anlatan Gürer, Sertrans’ın filo odaklı bir firma olmadığının altını çizdi. Yakın geçmişte birçok önemli lojistik yatırım ve hamleler yaptıklarını kaydeden Gürer, 70 adet çekicinin de bu önemli yatırımlardan biri olduğunun altını çizdi. İran pazarı ile ilgili bir soru üzerine Gürer, İran’a direk ya da parsiyel taşımalara başladıklarını kaydetti. İran’daki partnerleri ile ilişkilerini geliştirerek İran’a daha fazla taşıma yapacaklarını vurgulayan Gürer, Rusya’ya yönelik taşımaların şu an sıkıntılı olduğunu ama az da olsa üçüncü ülke plakaları ile taşımaların devam ettiğini kaydetti.

MURAT CÖMERT: “FİLOMUZDA EN FAZLA RENAULT TRUCKS MARKA ARAÇLAR VAR”

Transer Logistics Genel Müdürü Murat Cömert ise toplantıda yaptığı konuşmada, filolarında şu an 250’ye yakın araç bulunduğunu kaydetti. Transer Logistics’in Sertrans Grubu’nun bir şirketi olduğunu hatırlatan Murat Cömert, Renault Trucks ile 20 yıllık bir işbirliklerinin olduğunu, filolarında da en fazla Renault Trucks araç bulunduğunu kaydetti. 70 adetlik aracın filolarına katılımında emeği olan AS-SAR Otomotiv ve Renault Trucks yöneticilerine teşekkür eden Murat Cömert, bu yatırımı daha önce yapmayı planladıklarını ancak geçen yılki seçimlerden dolayı ertelediklerini de sözlerine ekledi.

HÜSEYİN SARI: “OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE 50 YILLIK TECRÜBEYE SAHİBİZ”

AS-SAR Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sarı da AS-SAR Otomotiv’in sektörde 50 yıllık bir tecrübeye sahip olduğunu söyledi. Hüseyin Sarı, 70 adet Renault Trucks T460 çekicilerin Sertrans’a hayırlı olmasını diledi. 

Etiketler :