3. havalimanı "Kargo Acente Ofisleri" için ön talep toplanıyor

3. havalimanı "Kargo Acente Ofisleri" için ön talep toplanıyor

İGA, İstanbul Yeni Havalimanı’nda yer alacak 1.4 milyon m2 büyüklüğündeki Kargo Şehri içindeki Gümrük Bölgesi’nde yer alacak üç yüz Kargo Acente ofisi için web sitesi üzerinden 29 Eylül itibari ile ön talep toplamaya başladı.

İstanbul Yeni Havalimanı (İYH) işletmesini üstlenen İGA, DHMİ ile imzalanan uygulama sözleşmesi kapsamında havalimanının operasyonel ve ticari faaliyetlerini destekleyecek doğrultuda bina ve tesisler inşa edip işletmesi için web sitesi üzerinden ön talep toplamaya başladı.

Kargo Şehri, Gümrük Bölgesi ve Kargo Acenteleri Binalarında yer alarak İYH’de faaliyet göstermek isteyen şirketler, ön talep başvurularını İGA web sitesi üzerinden yapabilecek.

İGA Havalimanı İşletme İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Keskin, konuyla ilgili olarak; “İGA olarak 25 yıllığına işletmesini yürüteceğimiz projemizde ofis kiralama süreçlerine şimdiden başladık. Çalıştığımız süre içerisinde havalimanı içerisindeki alanlara olan yüksek talep, bugünden planlı ve entegre bir çalışma yapmamızı gerektiriyor. Bu kapsamda gelen yüksek talebi yönetmek amacıyla kargo acente, gümrük komisyoncuları ve forwarder ofisleri için ön talep toplamaya başladık. Topladığımız ön talepleri değerlendirdikten sonra hem kargo şirketlerimizin hem de havalimanımızın karşılıklı en yüksek faydayı sağlayacağı anlaşmalara imza atacağız.” dedi.

300 ADET OFİS İÇİN ÜÇ FİYAT KATEGORİSİ

Kargo şehrinin merkezinde yer alarak operasyonel açıdan üst düzeyde verimlilik sağlayacak ve 3 katlı ofis blogunda 13 m2 ile 19 m2 arasında değişen üç yüz adet ofis için üç farklı fiyat kategorisi bulunuyor. Firmalar fazla kullanım alanına ihtiyaç duymaları halinde ofisleri birleştirerek kullanabilecek.