3 şanslı Jest+ minibüs sahibi Barcelona maçına gidecek!

3 şanslı Jest+ minibüs sahibi Barcelona maçına gidecek!

Karsan ve Lassa yeni bir işbirliğine imza attı. Bu işbirliği kapsamında Karsan Jest+ alan araç sahiplerine, yeni araçları için Lassa’dan alacakları lastiklerde 150 TL’lik indirim ile çeşitli hediyeler sunuluyor. Ayrıca, yapılacak çekilişle 3 şanslı Karsan Jest+ sahibi Lassa’nın sponsoru olduğu FC Barcelona maçı için İspanya seyahati kazanıyor.

Karsan ile Türkiye lastik sektörü lideri Brisa, yıllardır devam eden işbirliklerine bir yenisini daha ekledi. Karsan fabrikalarında üretilen minibüslerin “ilk fabrika çıkış lastiği” olan Brisa’nın öncü lastik markası Lassa, Karsan’ın yeni nesil minibüs modeli Jest+ satın alan müşterilerine sene sonuna kadar sürecek özel bir kampanya başlattı. Bu kapsamda Lassa, Brisa yetkili satış noktalarından 4 adet lastik alacak yeni Jest+ sahiplerine 150 TL, 2 adet lastik alacaklara ise 75 TL değerinde lastik indirim kuponu sunuyor.

31 Temmuz tarihine kadar Jest+ satın alarak indirimli lastik kampanyasından yararlanacak müşteriler arasında 3 talihli ise Milli Piyango izniyle yapılacak çekiliş ile Ekim ayında oynanacak FC Barcelona maçını izleme şansı yakalayacak. Lassa’nın sponsorları arasında yer aldığı FC Barcelona’nın maçını izleme ayrıcalığını yakalayacak 3 talihli, aynı zamanda 2 gece 3 günden oluşan Barcelona seyahati hakkı kazanarak unutulmaz bir deneyim yaşayacak. Kampanya kapsamında lastik indirim kampanyasından yararlanacak Jest+ sahiplerine, Lassa ve FC  Barcelona görselli promosyon malzemelerinden oluşan çeşitli hediye setleri de armağan ediliyor. 

Etiketler :