3 Tourismo, 4 Conecto otobüs teslim etti

3 Tourismo, 4 Conecto otobüs teslim etti

Lüks Karadeniz’in yatırımları hız kesmiyorBayii Koluman tarafından Pamukkale Turizm’de çalıştırılmak üzere Lüks Karadeniz’e satışı gerçekleşen 2 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 RHD firma Marmara Bölge Müdürü Zeki Sarıgül’e teslim edildi. Zeki Sarıgül, 2017 yılına yatırımlarla başladıklarını ve alımların hızla devam edeceğini belirtti. Yatırımlarının ilk adımını 10 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 RHD ile atan Lüks Karadeniz, geçtiğimiz...

Lüks Karadeniz’in yatırımları hız kesmiyor

Bayii Koluman tarafından Pamukkale Turizm’de çalıştırılmak üzere Lüks Karadeniz’e satışı gerçekleşen 2 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 RHD firma Marmara Bölge Müdürü Zeki Sarıgül’e teslim edildi. Zeki Sarıgül, 2017 yılına yatırımlarla başladıklarını ve alımların hızla devam edeceğini belirtti. Yatırımlarının ilk adımını 10 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 RHD ile atan Lüks Karadeniz, geçtiğimiz hafta aldıkları 5 adet aracın ardından, 2 adet daha teslim aldı. Sarıgül, üstün Mercedes-Benz kalitesinin araçlara da yansıdığını, böyle bir kaliteyi oldukça ekonomik bir araçta bulmasından dolayı duyduğu mutluluğu belirttiler.

Bireysel otobüs işletmecilerin tercihi Tourismo’dan yana

Bayii Koluman Tarsus tarafından Hasan Şimşek’e satışı gerçekleştirilen 1 adet Tourismo 16 RHD kendisine teslim edildi. Şimşek, düşük yakıt sarfiyatı ve işletme maliyetleriyle, rakiplerine nazaran çok daha ekonomik olan Tourismo 16 araçlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Düşük yakıt sarfiyatında lider Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Türk tarafından AFAD’a satışı gerçekleştirilen 1 adet Tourismo 15 RHD Ömer Koşan, Tansel Çelik ve Mücait Karapınar’a teslim edildi. Teslimat esnasında Koşan, Çelik ve Karapınar, Tourismo araçların yakıttaki cimriliğinin ve yüksek kalitesinin tercihlerinde önemli bir rol oynadığını belirttiler.

Conecto teslimatları devam ediyor

Mercedes-Benz Türk tarafından İstanbul Halk Otobüsü A.Ş.’ye satışı gerçekleştirilen 1 adet Conecto Gürkan Kara, Mehmet Tetik, Mustafa Erten ve Fatih Alkan’a teslim edildi. Teslimat esnasında, düşük yakıt sarfiyatı ve işletme maliyetleri, yüksek tasarım anlayışı nedeniyle Conecto araçlarının tercih edildiği belirtildi. Alınan bu araçla birlikte Kara, Tetik, Erten ve Alkan, filolarındaki araç sayısını 3’e çıkarttı.

 Halk otobüsçülerin tercihi Mercedes-Benz oldu

İstanbul Halk Otobüsü A.Ş.’ye satışı gerçekleştirilen 3 adet Conecto Uluman Özcan Taşımacılık’tan Fatih Özcan, Gürkan Uluman, Gökhan Uluman, Deniz Yiğit ve Turgut Daymaç’a teslim edildi. Teslimat esnasında, kalite algısından ödün vermeyen, yüksek kaliteyi düşük yakıt sarfiyatı ile birleştiren Conecto’nun her zaman ilk tercihleri olduğunu belirttiler.