30 adet Actros çekici aldı, filosundaki araç sayısını 100’e çıkarttı

30 adet Actros çekici aldı, filosundaki araç sayısını 100’e çıkarttı

Sektöründe eski ve köklü bir firma olan Ali Çavuşoğulları Lojistik, filosundaki araç sayısını artırırken tercihini bir kez daha Mercedes-Benz’den yana yaptı. Satın aldığı araçların tamamını yurtiçi nakliyede kullanacak olan şirket, gerçekleşen teslimatla birlikte filosuna 30 adet Euro 6 motorlu Actros 1842 LS çekici kattı ve filosundaki araç sayısını 100 adede çıkardı.Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Bayraktarlar Merkon’da gerçekleştirilen teslimat törenine...

Sektöründe eski ve köklü bir firma olan Ali Çavuşoğulları Lojistik, filosundaki araç sayısını artırırken tercihini bir kez daha Mercedes-Benz’den yana yaptı. Satın aldığı araçların tamamını yurtiçi nakliyede kullanacak olan şirket, gerçekleşen teslimatla birlikte filosuna 30 adet Euro 6 motorlu Actros 1842 LS çekici kattı ve filosundaki araç sayısını 100 adede çıkardı.

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Bayraktarlar Merkon’da gerçekleştirilen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Müdürü Haluk Burçin Akı, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Bayraktarlar Merkon Genel Müdürü Mehmet Akyol, Bayraktarlar Merkon Kamyon Satış Müdürü Serdar Üçyıldız ve Ali Çavuşoğulları Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Genç katıldılar.

Ali Çavuşoğulları Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Genç, “Mercedes-Benz Türk ile uzun yıllara dayalı işbirliğimizin sonucu olarak bu alımda tercihimizi yine Mercedes-Benz’den yana yaptık. Yurtiçi nakliyatta kullanacağımız Actros çekicilerin düşük emisyona, yakıt ekonomisi sağlayan dayanıklı motorlara sahip olması ve markanın güvenilir olması bizim için çok önemli tercih nedenleri. Diğer önemli bir etken de Mercedes-Benz Türk’ün yaygın servis ağına sahip olması. Bu değerli işbirliği için Mercedes-Benz Türk, TruckStore ve Bayraktarlar Merkon’a teşekkür ediyor, işbirliğimizin daha da artarak devam etmesini temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Müdürü Haluk Burçin Akı ise “Değerli bir iş ortağımız olan Ali Çavuşoğullar Lojistik şirketine 30 adet Mercedes-Benz Actros 1842 LS çekici teslimatını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mercedes-Benz çekicileri yeni Euro 6 motorlarıyla yakıt ekonomisinde performansını daha da artırdı. 120.000 km’ye çıkan bakım aralıkları ve %20 oranında düşen bakım maliyeti ile Actros, müşterilerimize ticari anlamda büyük avantaj sağlıyor. Türkiye’deki 50.yılımızı kutladığımız bu önemli yılda da Mercedes-Benz Türk olarak her zaman en doğru ürünleri müşterilerimiz ile buluşturmaya devam edeceğiz. Yeni araçların Ali Çavuşoğulları Lojistik’e hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Etiketler :