30 metre uzatılan Ro-Ro gemisi sefere başlıyor!

30 metre uzatılan Ro-Ro gemisi sefere başlıyor!

U.N. Ro-Ro İşletmeleri A.Ş, ilk gemisi M/V Akdeniz Ro-Ro gemisinin boyunun uzatılmasının ardından M/V Cüneyt Solakoğlu Ro-Ro gemisine 30 metre uzunluğunda 1130 tonluk yeni bir dilim ekleyerek gemi boy uzatma işlemini başarıyla tamamladı. U.N. Ro-Ro gemi boy uzatma işlemini bir Türk tersanesi olan GEMAK’a yaptırdı. Yerli operasyonla yapılan gemi boy uzatma işlemi, yerli Ro-Ro gemisi yapımının da ilk aşamasını oluşturdu. U.N. Ro-Ro, denizcilik ve gemi sanayi sektörünün...

U.N. Ro-Ro İşletmeleri A.Ş, ilk gemisi M/V Akdeniz Ro-Ro gemisinin boyunun uzatılmasının ardından M/V Cüneyt Solakoğlu Ro-Ro gemisine 30 metre uzunluğunda 1130 tonluk yeni bir dilim ekleyerek gemi boy uzatma işlemini başarıyla tamamladı. U.N. Ro-Ro gemi boy uzatma işlemini bir Türk tersanesi olan GEMAK’a yaptırdı. Yerli operasyonla yapılan gemi boy uzatma işlemi, yerli Ro-Ro gemisi yapımının da ilk aşamasını oluşturdu. 

U.N. Ro-Ro, denizcilik ve gemi sanayi sektörünün gelişimine fayda sağlamak amacı ile bir Türk tersanesini tercih ederek bu gemi boy uzatma işlemini GEMAK ile gerçekleştirdi. Boy uzatma işlemi başarıyla tamamlanan 300 treyler kapasiteli 220 metre uzunluğundaki M/V Cüneyt Solakoğlu 27 Mayıs'ta seferine Pendik-Trieste hattı ile başlıyor olacak. U.N. Ro-Ro, yoğun olan günlerde ve hatlarda kullanılacak uzatılmış gemiler ile bekleme problemini ortadan kaldırarak kara sınır kapılarında uzun kuyruk çilesi yaşayan nakliyecilerimize çözüm sunmayı hedefliyor. 

Etiketler :