30 yıllık taşımacı Doktor’un tercihi Renault T460 XLOW çekici oldu

30 yıllık taşımacı Doktor’un tercihi Renault T460 XLOW çekici oldu

Doktor Uluslararası Taşımacılık, 10 adedi Renault Trucks olmak üzere toplam 20 adetten oluşan filosuna 6 adet Euro 6 Renault T460 XLOW çekici kattı. As-Sar Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen 6 adet Renault Trucks T460 XLOW çekici için düzenlenen teslimat törenine As-Sar Otomotiv İstanbul Satış Müdürü Tayfun Fıçıcı, Doktor Uluslararası Taşımacılık firması sahipleri Murat Polat ve Arkın Kılıç katıldı.  Doktor Uluslararası Taşımacılık firması...

Doktor Uluslararası Taşımacılık, 10 adedi Renault Trucks olmak üzere toplam 20 adetten oluşan filosuna 6 adet Euro 6 Renault T460 XLOW çekici kattı. As-Sar Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen 6 adet Renault Trucks T460 XLOW çekici için düzenlenen teslimat törenine As-Sar Otomotiv İstanbul Satış Müdürü Tayfun Fıçıcı, Doktor Uluslararası Taşımacılık firması sahipleri Murat Polat ve Arkın Kılıç katıldı.  

Doktor Uluslararası Taşımacılık firması sahipleri Murat Polat ve Arkın Kılıç teslimat töreninde yaptıkları açıklamada, Doktor Uluslararası Taşımacılık’ın Hollanda, Benelux, Avusturya, Almanya başta olmak üzere Avrupa’nın diğer ülkelerine ve Özbekistan, Türkmenistan, Azerbaycan, Gürcistan, İran’a taşımacılık hizmeti verdiklerini kaydettiler. Doktor Uluslararası Taşımacılık’ın 30 yıldır sektörde hizmet verdiğini anlatan firma sahipleri Murat Polat ve Arkın Kılıç, Renault Trucks marka araçları yakıt ekonomisi ve uygun işletme maliyetleri yani tam bir filo aracı olduğu için tercih ettiklerini belirtti. Firma sahipleri ayrıca yatırımlarının devam edeceğini, satış aşamasında kendilerine yardımcı olan, As-Sar Otomotiv İstanbul Satış Müdürü Tayfun Fıçıcı’ya teşekkür ettiler.

As-Sar Otomotiv İstanbul Satış Müdürü Tayfun Fıçıcı  ise yaptığı açıklamada, “Firma ile dostluğumuz ve ticaretimiz çok eski senelere dayanıyor. Eski ürünlerimiz gibi yeni Euro 6 araçlarımızın da bizleri mahcup etmeyeceğine eminim Bundan öncede olduğu gibi her daim firmanın araçlarının tekerinin dönmesi konusunda üstümüze düşeni fazlasıyla yapacağımız bildirmek isterim. 6 adetlik bu yatırımın her iki tarafa da hayırlı olması diliyorum” dedi. 

Etiketler :