300 adet öz mal araçtan oluşan dev filosunu Iveco otomobil taşıyıcılar ile güçlendirdi

300 adet öz mal araçtan oluşan dev filosunu Iveco otomobil taşıyıcılar ile güçlendirdi

Iveco Mertur’a satışını gerçekleştirdiği 2 adet Eurocargo otomobil taşıyıcısını teslim etti.

Filosunda 300 adet kendine ait araç bulunan Mertur  araç taşıma sektöründe çeyrek asırdır müşteri odaklı hizmet veren kurumsal bir firma. Şekerpınar ve Derince’de  yerleşik toplam 100 bin m2’lik 6 adet deposunda başta otomotiv olmak üzere çeşitli sektörlere de  başarıyla depolama hizmeti veren Mertur, aynı zamanda müşteri lokasyonlarından araçları alarak kendi lokasyonlarında bulunan depolarına  özmal filosu ile araç taşıma ve bu depolarda PDI hizmetleri sunuyor. 35 Adet sadece şehir içi araç transferlerinde  kullanmak üzere özel  üretilmiş taşıyıcılara sahip. Bu araçlar ile 3,4 veya 5 adetlik  taşıma kombinasyonlarıyla  kesintisiz, güvenli ve zamanında çözümler üretiyor. Müşteriler, in-house yazılım sistemleri üzerinden kendi şifre ve passwordleri ile on-line olarak araçlarının konumu ve durumu hakkında gerçek zamanlı bilgi alma imkanına da sahip.

Mertur Türkiye başta olmak üzere Ukrayna, Gürcistan ve Azerbaycan’da yeni ofisler açmış,  ulusal  ve  uluslararası alanda lider pek çok işletmenin güven veren iş ve çözüm ortağı olmuş ve olmaya devam ediyor.

Mertur Ynetim Kurulu Başkanı Hakan Albayrak'ın da katıldığı teslimat töreninde bir konuşma yapan Iveco Otomotiv Genel Müdürü Ömer Bursalıoğlu Mertur ile yeni başlayan işbirliğinden büyük memnuniyet duyduklarını ve Mertur’u satış sonrasında da yalnız bırakmayacaklarını ifade etti.

Etiketler :