300’e yakın araç filosuna 25 adet treyler kattı

300’e yakın araç filosuna 25 adet treyler kattı

Krone Türkiye, Sarp Havacılık Lojistik Turizm'e 25 adet Mega Liner Huckepack (HP) teslimatı gerçekleştirdi. Krone’nin, Tire’de müşterileri için ürettiği Mega Liner HP, karayolu ve denizyolunun yanında tren taşımacılığında da nakliyecinin her türlü ihtiyacını karşılıyor.Krone’nin İzmir Tire’deki fabrikasında gerçekleştirilen teslimat törenine Krone Türkiye CEO’su Rıza Akgün, Sarp Lojistik Grup Lojistik Müdürü Halil Gürkan Arıkan, Sarp Lojistik Filo...

Krone Türkiye, Sarp Havacılık Lojistik Turizm'e 25 adet Mega Liner Huckepack (HP) teslimatı gerçekleştirdi. Krone’nin, Tire’de müşterileri için ürettiği Mega Liner HP, karayolu ve denizyolunun yanında tren taşımacılığında da nakliyecinin her türlü ihtiyacını karşılıyor.

Krone’nin İzmir Tire’deki fabrikasında gerçekleştirilen teslimat törenine Krone Türkiye CEO’su Rıza Akgün, Sarp Lojistik Grup Lojistik Müdürü Halil Gürkan Arıkan, Sarp Lojistik Filo Yöneticisi Raşit Togay, Sarp Lojistik İş Geliştirme Uzmanı İbrahim Akça ve Krone Türkiye Satış Yöneticisi Cenk Rona katıldı.

Müşteri odaklı yaklaşımlarıyla her geçen gün kalite ve güven konusunda çıtayı yükselttiklerini belirten Krone Türkiye CEO’su Rıza Akgün, “Sahip olduğumuz en modern ve yenilikçi teknolojiler sayesinde müşterilerimizin beklentilerini en doğru şekilde karşılamaya çalışıyoruz. Mega Liner HP modelimiz de, müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda ortaya çıkan bir model. Sarp Lojistik ile yaptığımız işbirliğinden son derece memnunuz” dedi.

Sarp Lojistik Grup Lojistik Müdürü Halil Gürkan Arıkan da, “Krone’nin Mega Liner HP modelini, taşımacılık ihtiyaçlarımızı en iyi karşılayan araç olduğu için seçtik. Krone markasını ise kalitesi, dayanıklılığı, karşılıklı güven anlayışımızın sağlamlığı nedeniyle tercih ettik. Önümüzdeki dönemlerde Krone ile çalışmaya devam etmeyi arzuluyoruz” diye konuştu.

MEGA LINER HP HAKKINDA…

Sarp Lojistik’e teslim edilen Krone Mega Liner Huckepack versiyonunda, 445/45/19,5 ebatlı lastik kullanılıyor. 2.85-3 metre yükseklikte olan Mega HP; karayolu, Ro-Ro ve tren kombine taşımacılığında uygun donanımlar ve şasi yapısı ile üretiliyor. Çatının, yan perdelerin birbirinden bağımsız hareket edebildiği üst yapı sistemini kullanıcılarına standart olarak sunan Mega Liner Huckepack, çift seyahat yüksekliklerinde de Code XL sertifikasına sahip.

SARP LOJİSTİK HAKKINDA…

Nisan 2004’te Eskişehir’de kurulan Sarp A.Ş., her biri uydu donanımlı 300’e yakın araçtan oluşan bir filoyla ulusal ve uluslararası kara nakliye hizmetleri veriyor. Sarp, Eskişehir OSB’de 40 bin m2 kapalı alan üzerine kurulu 55 bin palet kapasiteli deposunda 50 yükleme kapısı ile çalışıyor. 

Etiketler :