35 adet kamyon aldı, öz mal araç sayısını 120’ye yükseltti

35 adet kamyon aldı, öz mal araç sayısını 120’ye yükseltti

Tüylüoğlu Grup 35 adet Mercedes-Benz kamyonu filosuna ekledi. İnşaat sektörünün güçlü destekçileri Mercedes-Benz Arocs kamyonlar daha ekonomik motorları ile zorlu arazideki performanslarıyla dikkat çekiyor.

Tüylüoğlu Grup, ağırlıklı olarak Mercedes-Benz Arocs 4142 beton mikseri olmak üzere 35 adet Mercedes-Benz kamyonu filosuna kattı.  Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen törende Mercedes-Benz Türk, Tüylüoğlu Grup ve Hassoy Motorlu Vasıtalar şirket temsilcileri bir araya geldiler. Tüylüoğlu Grup adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Tüylüoğlu, Grup CEO’su Gökhan Tüylüoğlu, Genel Müdür Kıvanç Serin, Hassoy Motorlu Vasıtalar adına Genel Müdür Ahmet Tuna ve Kamyon Satış Müdürü Muharrem Eğrioğlu, Otobüs Satış Müdürü Selim Saral’ın katıldığı toplantıda Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Müdürü Haluk Burçin Akı ev sahipliği yaptı.

Yeni Mercedes-Benz Arocs beton mikserlerin Türkiye’nin her yerinde hazır beton taşımasında ve uygulamalarında kullanılacağını belirten Tüylüoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Tüylüoğlu, Mercedes-Benz Arocs kamyonların düşük yakıt tüketimlerinin bu yatırımda etken olduğunu ifade etti. Bir diğer önemli tercih sebebi ise Mercedes-Benz Türk’ün tüm Türkiye’de geniş yetkili servis ağının bulunması olarak bildirildi. Araç parkında ağırlıklı olarak beton mikseri üstyapılı kamyon bulunduran ve 120 adet özmal aracı bulunan Tüylüoğlu’nun araçlarının tamamı Mercedes-Benz markadan oluşuyor.

Etiketler :