4 bin kişi 4 yıldır “Dünyanın En Beğenilen Lastik Üreticisi” seçiyor

4 bin kişi 4 yıldır “Dünyanın En Beğenilen Lastik Üreticisi” seçiyor

Goodyear, dünyanın en prestijli ekonomi yayınlarından biri olan Fortune Dergisi tarafından, üst üste dördüncü kez ‘dünyanın en beğenilen lastik üreticisi’ seçildi.

Goodyear, Fortune Dergisi tarafından düzenlenen “Dünyanın En Beğenilen Şirketleri” araştırmasına göre, “motorlu araç parçaları üreticisi” kategorisinde ABD menşeli şirketler arasında birinci, genel kategoride ise üçüncü oldu. Goodyear, hem genel değerlendirmede hem de dokuz farklı değerlendirme kriterinde rakiplerini  ardında bıraktı.

1930 yılından bu yana dünyanın lider iş yayınlarından biri olan Fortune tarafından 1983’te hazırlanmaya başlayan en beğenilen şirketler listesi "kurumsal itibar konusunda nihai karne" olarak biliniyor.

Şirketin bilinirliğini belirlemek için yenilik, insan yönetimi, varlık kullanımı, sosyal sorumluluk, yönetim kalitesi, mali istikrarlılık, uzun süreli yatırım, ürün-hizmet kalitesi ve küresel  rekabetçilik ölçütlerini baz alan liste yaklaşık 4 bin kişilik üst düzey yönetici, yönetim kurulu ve mali analiz uzmanının titizlikle yaptığı profesyonel değerlendirmelerine dayanıyor.

Etiketler :