5 adet tank konteyner aldı, ‘yatırımlarımız devam edecek’ dedi

5 adet tank konteyner aldı, ‘yatırımlarımız devam edecek’ dedi

İTT Uluslararası Taşımacılık konteyner taşımaları için filosuna 5 adet Tırsan SHF.T Tank Konteyner Şasi kattı. Yeni alımla birlikte firmanın filosundaki Tırsan markalı ürün sayısı 32 adede yükseldi.

İTT Uluslararası Taşımacılık, Tırsan Treyler’den 5 adet SHF.T Tank Konteyner aldı. Araçlar İTT Genel Merkez binasında yapılan törenle teslim edildi. Teslimat törenine; İTT Uluslararası Taşımacılık Genel Koordinatörü Muhammet Çil, DAF-Tırsan Satış Müdürü Ertuğrul Erkoç ve Satış Temsilcisi Enver Erdi Nuhoğlu katıldı.

İTT Uluslararası Taşımacılık Genel Koordinatörü Muhammet Çil yaptığı açıklamada, “Tırsan ile çalışmaktan çok memnunuz ve mutluyuz. Her şeyden önce Tırsan’ı çözüm ortağı olarak görüyoruz. 2016 yılı içinde yüzde 30’luk bir büyüme kaydettik. Tırsan ile çalışmalarımıza uzun vadeli parterlik ve çözüm ortaklığ olarak değerlendiriyoruz. Aldığımız ürünlerden çok memnunuz bu bağlamda 2017 yılı içinde yatırımlarımız artarak devam edecek” dedi.

İTT ULUSLARARASI TAŞIMACILIK HAKKINDA…

Dökme kimyasal taşımasında sektörün lider firmalarından biri olan İTT Uluslararası Taşımacılık’ın Gebze’de antreposu ve Mersin’de deposu bulunuyor. Almanya, Bulgaristan, Gürcistan, İran, Romanya ve Yunanistan gibi ülkelere de lojistik hizmet sağlayan firma, aynı zamanda Alman VTG firmasının Türkiye acenteliğini yürütüyor. 

Etiketler :