50 Adet Konteyner Taşıyıcı Yatırımı Yaptı, 20'sini Teslim Aldı

50 Adet Konteyner Taşıyıcı Yatırımı Yaptı, 20'sini Teslim Aldı

Nakliye ve lojistik firmalarına konteyner taşımacılığı alanında hizmet sunmak için kurulan Erta Lojistik A.Ş, ilk filosunu Tırsan ile oluşturdu. Firma filosuna 50 adet Tırsan SHG.S Konteyner Taşıyıcı kattı.

Erta Lojistik A.Ş filo yatırımında, Tırsan’ı tercih ederek 50 adet Tırsan S.H.G.S Konteyner Taşıyıcı aldı. Araçların ilk 20 adedi 1 Aralık’ta Tırsan’ın Adapazarı fabrikasında yapılan törenle teslim edildi. Teslimat törenine Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Erta Lojistik A.Ş ve Tan Group Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Tan ile grup şirketleri Tan Group Lojistik Genel Müdürü Ali Ramazan Öz, Genel Müdür Yardımcısı Gizem Çalık, Satın Alma Müdürü Aysun Akat, Tan Group Gümrük Müşavirliği Genel Müdürü Barbaros Arif Serin, Genel Koordinatör Fuat Kaymakçalan, Özel müşteriler Koordinatörü Turgay Başer, Erta Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Tan, Operasyon Müdürü Bilgin Sevinç ve DAF-Tırsan Satış Müdürü Ertuğrul Erkoç katıldı.

Teslimat töreni öncesi bir konuşma yapan Erta Lojistik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Tan, Tırsan’ın yerli markası olmasının kendileri için çok önemli olduğunun altını çizerek, “Treyler denilince akla gelen tek marka her zaman Tırsan’dır” dedi. Tırsan tercihlerinin nedenlerini de açıklayan Tan, “Tırsan ile ilgili hep olumlu referanslar aldık. Tırsan’ın müşteriye verdiği değeri, samimiyeti ve satış sonrası hizmetlerindeki kalitesi alım yapmamızda çok etkili oldu. Bunun yanında sağlamlık, verimlilik ve ikinci el değeri de ilk tercihimizin Tırsan olmasını sağladı” diye konuştu. 

Erta lojistik A.Ş hakkında da bilgi veren Erkan Tan, “Erta Lojistik A.Ş, 1998 yılından bu yana nakliye ve lojistik firmalarına gümrükleme hizmeti veren Tan Group Lojistik’in bünyesinde kuruldu. Kuruluş amacı tamamen iş birlikteliğimiz olan nakliye ve lojistik firmalarına 45 ft’lik konteyner taşımacılığı alanında çözüm ortağı olmaktır. Bu alanda daha profesyonel ve kaliteli toplu bir hizmet sunma hedefi ile yola çıkılmıştır. Bir diğer şirketimiz ise Tan Group Gümrük Müşavirliği’dir. Hedefimiz; nakliye ve lojistik şirketlerine hem TIR tescil alanında gümrük hizmeti sunmak ve ithalat ihracat konusunda gümrük müşavirliği işlemlerinde çözüm ortağı olmak, hem de yurtiçinde konteyner taşımacılığı kapsamında hizmet vermektir. Nakliye ve Lojistik firmalarımıza tır gümrük, gümrük müşavirliği ve konteyner taşımacılığı alanlarında hizmet vermek için yola çıktık. Türkiye geneline yayılmış yaklaşık 30 ofisimizde 180 çalışanımızla hizmet sunuyoruz. Kaliteli hizmet üretimi için tüm nakliye ve lojistik firmalarımızın hizmetindeyiz” dedi.  

Etiketler :