50 adet Sprinter aldı, filosundaki öz mal araç sayısını 400’e yükseltti

50 adet Sprinter aldı, filosundaki öz mal araç sayısını 400’e yükseltti

GÜR-SEL Turizm, filosunu 50 adet Mercedes-Benz Sprinter ile güçlendir. Bu teslimatla GÜR-SEL Turizm, filosundaki Mercedes-Benz Türk araç sayısını 200 adede, toplam öz mal araç sayısını ise 400 adede yükseltti.Mercedes-Benz Türk Gülsoy Anadolu tesislerinde yapılan teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış Müdürü Tufan Akdeniz, Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Kamu ve Filo Satış Kısım Müdürü Soner Gönültaş, Mercedes-Benz...

GÜR-SEL Turizm, filosunu 50 adet Mercedes-Benz Sprinter ile güçlendir. Bu teslimatla GÜR-SEL Turizm, filosundaki Mercedes-Benz Türk araç sayısını 200 adede, toplam öz mal araç sayısını ise 400 adede yükseltti.

Mercedes-Benz Türk Gülsoy Anadolu tesislerinde yapılan teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış Müdürü Tufan Akdeniz, Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Kamu ve Filo Satış Kısım Müdürü Soner Gönültaş, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Gülsoy Otomotiv Genel Müdürü İsmet Emre Gülsoy, Gülsoy Anadolu Genel Müdürü Serkan Açar, Gülsoy Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Ebru Kocagil, Gülsoy Anadolu Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Sercan Gül, GÜR-SEL Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant ve GÜR-SEL Turizm Şirket Araçları Müdürü Umut Demirci katıldı.

Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış Müdürü Tufan Akdeniz törende yaptığı konuşmada, “Bu yıl 50. yılımızı kutluyoruz. Bizim için özel olan bu yılda GÜR-SEL Turizm’e 50 adetlik filo teslimatı gerçekleştiriyor olmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.

“SPRINTER ARAÇLARI BATI AVRUPA’YA İHRAÇ EDECEĞİZ”

Bu yıl geçen yılın Ocak-Şubat ayına göre yüzde 10-15 altında gittiklerini ifade eden Tufan Akdeniz, Mercedes-Benz Türk olarak kısa ve orta vadeli düşünmedikleri için yatırımlarına devam edeceklerini kaydetti. Genelde personel servisçilerin Mercedes-Benz Sprinter araçları tercih ettiklerini ifade eden Akdeniz, Sprinter araçları artık Batı Avrupa ülkelerine ihraç edeceklerini kaydetti.

ÖZ MAL ARAÇ SAYIMIZI 400 ADEDE YÜKSELTTİK

GÜR-SEL Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant da yaptığı konuşmada, “50 adetlik Sprinter alımı ile 2017 yılına hızlı bir giriş yapalım dedik. Bu yıl içinde bir miktar daha araç alımı yapacağız. Bu 50 adetlik araç alımı ile öz mal filomuzdaki araç sayımızı 400’e yükselttik. Toplam çalıştırdığımız araç sayısı ise 6 bin kadar. Burada ayrıca Mercedes-Benz Türk bayi Gülsoy Otomotiv’e araç alımı sırasında yaptıkları destekten dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Etiketler :