68 adet dev metro vagonları raylara indirildi

68 adet dev metro vagonları raylara indirildi

İstanbul Yenikapı metro projesinde kullanılmak üzere Hyundai Rotem tarafından üretilen 68 vagonun taşıma operasyonu Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği tarafından gerçekleştiriliyor. Adapazarı’ndan Seyrantepe’ye taşınan 33 ton ağırlığındaki vagonlar, Yenikapı-Hacıosman metro güzergâhında kullanılacak.Proje kapsamında Hareket, bir set metro aracının taşınması için dört adet uzatmalı hidrolik treyler kullanıyor. Vagonların yüklemesi...

İstanbul Yenikapı metro projesinde kullanılmak üzere Hyundai Rotem tarafından üretilen 68 vagonun taşıma operasyonu Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği tarafından gerçekleştiriliyor. Adapazarı’ndan Seyrantepe’ye taşınan 33 ton ağırlığındaki vagonlar, Yenikapı-Hacıosman metro güzergâhında kullanılacak.

Proje kapsamında Hareket, bir set metro aracının taşınması için dört adet uzatmalı hidrolik treyler kullanıyor. Vagonların yüklemesi Adapazarı’ndaki fabrikada yapıldıktan sonra Hareket’e ait 200 ton kaldırma kapasitesine sahip mobil vinç yardımı ile Seyrantepe’de ray üzerine indiriliyor. Şu ana kadar 12 vagonun taşıma işlemini tamamlayan Hareket, çalışmalarına Rotem firmasının araç teslim programına uygun olarak devam ediyor.

Etiketler :