7 adet Temsa Prestij SX aldı, filosunun tamamını Prestij SX'e dönüştürmeye karar verdi

7 adet Temsa Prestij SX aldı, filosunun tamamını Prestij SX'e dönüştürmeye karar verdi

Bilecik Bozüyük merkezli Bektaşlar Turizm filosuna 7 TEMSA Prestij SX aldı. Son yatırımla filodaki Prestij sayısı 20’ye çıktı. Firma sahibi Mustafa Bektaş, Prestij SX araçları düşük yakıt tüketimi nedeniyle tercih ettiklerini belirtti. Prestij SX, araçların teslimi TEMSA Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci, bayi Yaşaroğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Özkan tarafından Personel ve turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Bektaşlar Turizm...

Bilecik Bozüyük merkezli Bektaşlar Turizm filosuna 7 TEMSA Prestij SX aldı. Son yatırımla filodaki Prestij sayısı 20’ye çıktı. Firma sahibi Mustafa Bektaş, Prestij SX araçları düşük yakıt tüketimi nedeniyle tercih ettiklerini belirtti. Prestij SX, araçların teslimi TEMSA Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci, bayi Yaşaroğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Özkan tarafından Personel ve turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Bektaşlar Turizm sahipleri Ali Bektaş ve Mustafa Bektaş’a yapıldı.  1979 yılından beri taşımacılık alanında faaliyet gösterdiklerini belirten Mustafa Bektaş, “Babam Ali Bektaş 1979 yılında taşımacılık alanına adım attı. 2004 yılında şirketimizi kurduk. 2008 yılından itibaren ben devralarak bu yolculuğu devam ettiriyorum.  Filomuzda 70 dolayında araç var” dedi.

FİLOMUZUN TAMAMINI PRESTİJ SX’E DÖNÜŞTÜRECEĞİZ

7 TEMSA Prestij SX yatırımında en önemli etkenin düşük yakıt tüketimi olduğunu belirten Bektaşlar Turizm sahiplerinden Mustafa Bektaş, “Araçlarımız çok fazla km yapıyor ve artık yakıt tüketiminde elde ettiğiniz avantajlar çok önemli hale geliyor. Filomuzda çalıştırdığımız 13 Prestij aracımızdan aldığımız sonuçlardan bu araçların rakip ürünlere göre çok daha düşük yakıt tüketimi elde edebileceğimizi bize gösterdi. Bu özellikte bizi yeni yatırımlarda tercihimizin Prestij SX araçtan yana olmasını sağladı. Bundan sonraki hedefimiz filonun tamamını bir süreç içerisinde Prestij SX araçlara dönüştürmek istiyoruz” dedi.

PRESTİJ SX DÜŞÜK YAKIT TÜKETİMİ İLE ÖNE ÇIKIYOR

TEMSA Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci de Prestij SX araçların sahip olduğu işletme avantajları ile firmaların öncelikli tercihi haline geldiğini belirterek, “Prestij SX yoğun bir rekabetin yaşandığı taşımacılık alanında işletme sürecinde yaşattığı avantajlarla  kullanıcılarının yüzünü güldürüyor.  Prestij SX araçların da Bektaşlar Turizm’e hayırlı uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.

İŞBİRLİĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK

TEMSA bayii Yaşaroğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Özkan’da yaptığı açıklama da “Bektaşlar Turizm ile çok önemli ve güzel bir işbirliğine imza attık. 7 adet Prestij SX teslimatı yaptık. Şu an filodaki Prestij araç sayısı 20 oldu. Bektaşlar Turizm’in filosundaki araçların tamamının Prestij SX’e dönüşümüne yönelik gerekli desteği ve işbirliği sürecini devam ettireceğiz. Satış sonrası hizmet sürecinde de her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Biz de yeni araçların Bektaşlar Turizm’e hayırlı uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyoruz” dedi.

Etiketler :