70 bin ton makarna taşıyacak

70 bin ton makarna taşıyacak

Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise ikinci büyük makarna markası Oba Makarna’nın taşımalarını Süreç Lojistik gerçekleştirecek. Süreç Lojistik ve Oba Makarna arasında imzalanan sözleşme ile kepek, irmik gibi yan ürünler Türkiye’nin bütün yörelerindeki Oba Makarna müşterilerine Süreç Lojistik’in damperli araçları ile taşınacak.Konu ile ilgili bilgi veren Süreç Lojistik Genel Müdürü Kenan Özbostancı, Oba Makarna’nın Gaziantep’te ilk defa kepek ...

Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise ikinci büyük makarna markası Oba Makarna’nın taşımalarını Süreç Lojistik gerçekleştirecek. Süreç Lojistik ve Oba Makarna arasında imzalanan sözleşme ile kepek, irmik gibi yan ürünler Türkiye’nin bütün yörelerindeki Oba Makarna müşterilerine Süreç Lojistik’in damperli araçları ile taşınacak.

Konu ile ilgili bilgi veren Süreç Lojistik Genel Müdürü Kenan Özbostancı, Oba Makarna’nın Gaziantep’te ilk defa kepek  taşıma lojistiğini outsource ettiğini belerterek, “Oba Makarna’nın  Süreç  Lojistik’i  tercih etmesinden dolayı son derece memnun olduk. Yaptığımız sözleşme kapsamında 70 bin ton ürün taşınacak” dedi.