800 üzerinde araç bulunan filosunu yeni Scania R 450 çekicilerle güçlendirdi

800 üzerinde araç bulunan filosunu yeni Scania R 450 çekicilerle güçlendirdi

Türkiye’nin en büyük uluslararası lojistik ve taşımacılık firmaları arasında yer alan Netlog, araç filosunu Scania R450 çekicilerle güçlendirdi.

Bünyesinde uluslararası kara, deniz ve hava taşımacılık konularında Türkiye'nin öncü taşımacılık firmalarından Intercombi Uluslararası Taşımacılık ve Soğuk Zincir Lojistik şirketi Polar Express şirketlerini bulunduran Netlog Lojistik, 800’ün üzerinde araçtan oluşan filosuna 10 adet Scania R 450 çekici ekledi.

Netlog’a, yeni Scania araçları firmanın Hadımköy tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi. Törene Netlog Lojistik Grup Araç ve Teknik Destek Genel Müdürü Ali İstanbullu, Netlog Ağır Ticari Bakım Müdürü Erdal Mantaroğlu, Doğuş Otomotiv Scania Servis Müdürü Gökhan Altun, Scania Bölge Yöneticileri Volkan Kahya ve Ali Süner katıldı.

ALİ İSTANBULLU: “OPERASYONLAR KESİNTİSİZ DEVAM ETMELİ”

Yeni Scaniaları teslim alan Netlog Lojistik Grup Araç ve Teknik Destek Genel Müdürü Ali İstanbullu sürekli büyüme odaklı bir firma olduklarını belirterek “Hedefimiz Türkiye’de ve Avrupa’da pazarımızı daha da büyütmek. Sorunsuz ve zamanında teslimatlar gerçekleştirmek öncelikli işimiz. Araçlarımızın kesintisiz ve arızasız yolda olmalarını istiyoruz bu nedenle parça bulunabilirlik ve servis süreleri bizim için oldukça önemli. Filomuzda 700’den fazla çekici araç var. Scania’yı filomuza ilk kez dahil ediyoruz. Scania’yı tercih etme nedenimiz yüksek kalitede sorunsuz bir araç olması, parça bulunabilirliği ve geniş servis ağı. İş birliğimizin devam edeceğini ümit ediyoruz.” dedi.

GÖKHAN ALTUN: “VERİMLİLİK İÇİN SÜRÜCÜ EĞİTİMLERİ DE VERECEĞİZ”

Doğuş Otomotiv Scania Servis Müdürü Gökhan Altun ise Türkiye’nin en büyük taşımacılık firmalarından biri olan Netlog ile gerçekleştirdikleri bu işbirliğinden duydukları mutluluğu belirtirken “Teslimatını gerçekleştirdiğimiz araçlarımızı daha verimli kullanmaları için sürücülere yerinde eğitimler vereceğiz. Böylelikle araçlarımızın yüksek verimliliğini daha iyi anlatabileceğiz.” açıklamasında bulundu.

Etiketler :